SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Ben de aynı sistemi düşünüyorum, madem kazık aynı fiyata daha iyi sistem önerir misiniz? Sıfır arıyorum. Daha geçen hafta sistem 14 bin TL idi, fakat zam geldi bütün sitelere.
Düzenleme: Kasa beğenmediyseniz birçok seçenek var, ayrıca bütçe varsa B550 anakart tercih edebilirsiniz. Yoksa da hiçbir şekilde sizi üzmeyecek bir sistem.
Ben de aynı sistemi düşünüyorum, madem kazık aynı fiyata daha iyi sistem önerir misiniz? Sıfır arıyorum. Daha geçen hafta sistem 14 bin TL idi, fakat zam geldi bütün sitelere.
Hocam daha yenilikçi bir kart öncelikle. Zaten 4 GB'lık farkı DLSS 3.0 ile kapatabiliyorsunuz hatta 12 GB'a göre çok daha fazla FPS alabiliyorsunuz. 1080p için hayli hayli yeter 8 GB şu an. 2K içinde DLSS açarsınız kalite düşmeden yine yüksek FPS alırsınız. Hiç düşünmeden 4060 derim.