Aswadeus Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer Cehennem Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2019 #1 Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Ben bilgisayarım için yeni CPU, GPU ve PSU alacağım. PSU: Bu SilverStone Strider Essential 500W 80+ Aktif PFC Sessiz Güç Kaynağı (SST-ST50F-ES230) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri Veya bu Aerocool 500W 80+ Cylon Serisi Aktif PFC RGB Güç Kaynağı (AE-CYLNP500) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri GPU: Galax GTX1060 6GB EXOC Black 192Bit GDDR5 Ekran Kartı (60NRH7DVM6EO) CPU: Intel Pentium Gold G5400 3.7GHz 2 Core 4 Threads 4MB Cache LGA 1151 Coffee Lake İşlemci - TRAY Sistemimin geri kalanı zaten yazıyor. Sizce böyle bir sistem iyi olur mu? Not: Bütçem 2000TL'dir.
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Ben bilgisayarım için yeni CPU, GPU ve PSU alacağım. PSU: Bu SilverStone Strider Essential 500W 80+ Aktif PFC Sessiz Güç Kaynağı (SST-ST50F-ES230) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri Veya bu Aerocool 500W 80+ Cylon Serisi Aktif PFC RGB Güç Kaynağı (AE-CYLNP500) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri GPU: Galax GTX1060 6GB EXOC Black 192Bit GDDR5 Ekran Kartı (60NRH7DVM6EO) CPU: Intel Pentium Gold G5400 3.7GHz 2 Core 4 Threads 4MB Cache LGA 1151 Coffee Lake İşlemci - TRAY Sistemimin geri kalanı zaten yazıyor. Sizce böyle bir sistem iyi olur mu? Not: Bütçem 2000TL'dir.
manhat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.225 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2019 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bazı oyunlarda darboğaz yaşarsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bazı oyunlarda darboğaz yaşarsın.
Aswadeus Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer Cehennem Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2019 #3 manhat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bazı oyunlarda darboğaz yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Peki dostum sence almak mantıklı olur mu? Eğer değil ise; Bu parçaları alacağım. Sence ne yapmalıyım?
manhat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bazı oyunlarda darboğaz yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Peki dostum sence almak mantıklı olur mu? Eğer değil ise; Bu parçaları alacağım. Sence ne yapmalıyım?
manhat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.225 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2019 #4 GTX 1050 Tİ ile kullanacaksan işlemcin yeterli olacaktır. GTX 1060 için ise en azından İ5 işlemci almanı tavsiye ederim.
GTX 1050 Tİ ile kullanacaksan işlemcin yeterli olacaktır. GTX 1060 için ise en azından İ5 işlemci almanı tavsiye ederim.
Aswadeus Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer Cehennem Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2019 #5 manhat dedi: GTX 1050 Tİ ile kullanacaksan işlemcin yeterli olacaktır. GTX 1060 için ise en azından İ5 işlemci almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Anladım dostum çok sağ ol. <3 Konu kapanabilir.
manhat dedi: GTX 1050 Tİ ile kullanacaksan işlemcin yeterli olacaktır. GTX 1060 için ise en azından İ5 işlemci almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Anladım dostum çok sağ ol. <3 Konu kapanabilir.