SilverStone biraz daha hava akışı fani hocam çünkü CFM değeri yüksek ama Arctic statik basıncı ile öne çıkıyor ondan sizin için Arctic daha uygun olur.
O zaman alabilirsiniz hocam ama arctic daha iyi olacaktır bence, ben biraz kıl olduğum için takılıyorum sese. Bir de benim fanda arada bir sürtme sesi oluyor, fanı kutusuz olarak almıştım ondan dolayıdır belki de.
SilverStone biraz daha hava akışı fani hocam çünkü CFM değeri yüksek ama Arctic statik basıncı ile öne çıkıyor ondan sizin için Arctic daha uygun olur.
Hocam paraya kıydım ve 12 Pro aldım. N11 de 150 TL kuponum vardı 1 tane öyle aldım diğer 2 parçayı da ayrı aldım. Aqua Elite 3 sıvı soğutucuya takacağım. Sıvı soğutucunun fanlarını da ekran kartının altına koymayı düşünüyorum.
Hocam paraya kıydım ve 12 Pro aldım. N11 de 150 TL kuponum vardı 1 tane öyle aldım diğer 2 parçayı da ayrı aldım. Aqua Elite 3 sıvı soğutucuya takacağım. Sıvı soğutucunun fanlarını da ekran kartının altına koymayı düşünüyorum.
Sizin de galiba ekran kartınız ısınıyor, bende ekran kartım için üst tarafa fan takacağım. Ekran kartı altına koymak işe yarar ise yazar mısın? Bende yapacağım.
Sizin de galiba ekran kartınız ısınıyor, bende ekran kartım için üst tarafa fan takacağım. Ekran kartı altına koymak işe yarar ise yazar mısın? Bende yapacağım.
Ekran kartım Aorus Elite 9070 XT aslında ısınmıyor. 9700X 105W modunda kullandığımdan oyunda 100W üstünü çekiyor ve 80 derecelere vuruyor. Her ne kadar sorun çıkartmasa da fanları daha kaliteli fanlarla değiştirip radyatörün fanlarını aşağıya intake olarak koymak. Çünkü içeriye hava veren 2 tane fanım var kasa üstten basık olduğu için.