SilverStone AR01 RAM'lere çarpar mı?

• Konuyu başlatan kehos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.779

kehos

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

AMD A10-7870K APU ve MSI A68HM-E33 V2 anakart kullanıyorum, APU'nun stok fanı çok fazla ses çıkarıyor ve soğutma performansından da mutlu değilim. LoL gibi basit bir F2P oyunda bile Core Temp 57 dereceyi gördü. Bu yüzden yeni bir fan almayı düşünüyordum ve birisi SilverStone AR01 modelini önerdi ancak anakarta baktığımda RAM yuvalarının işlemci yuvasına çok yakın olduğunu gördüm ve oraya sığıp sığmayacağını merak ettim. Size iki sorum olacak:

1. Silvers Stone AR01'i alırsam MSI A68HM-E33 V2 anakartla kullanabilir miyim?
  2. Bu sistem için farklı bir soğutucu öneriniz var mı?

Soğutucuda benim için önemli olan 4 pinli olması (kontrol için), sessiz, iyi bir soğutma sağlaması ve RAM'lere değmemesi, bütçe 150 TL civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe 150 ise Akasa Venom önerebilirim, tanıdığımız - bildiğimiz güzel bir soğutucu : Akasa Venom 775/1155/1156/1150/1151 AM2/AM2+/AM3/AM3+ Uyumlu Fiyatı

Bellekler ile çakışacağını sanmam, yan yana gelirler. Kullandığın belleklerin marka modelini verirsen yüksekliğine bir bakarım.

Öneri için teşekkürler, RAM'lerim Corsair Vengeance Pro, önerdiğiniz soğutucu uyumlu mu? FM 2 yazısı göremedim de birde bana önerilen diğer soğutucu hakkında bilginiz var mı? Bu arada forumu geziyorum da her konuda varsınız, tebrik ederim.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, sağol :)

AM2 AM3 - AM2+ - AM3+ FM2 gibi soketlerin dış yapısı aynı oldukları için uyumluluk konusunda bir sorun yaşamayacaksın. Standart
Belleklerinin yükseliğini araştırdım, 52mm yüksekliğe sahipler :

Corsair Memory FAQ 3.jpg

İşlemci soğutucusunun teknik detaylarına bakacağım ancak nedense resmi sitesine giremiyorum, sen deneyebilir misin? : http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl=product/cpu.product.tpl&model=AK-CCX-4002HP

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, sağol :)

AM2 AM3 - AM2+ - AM3+ FM2 gibi soketlerin dış yapısı aynı oldukları için uyumluluk konusunda bir sorun yaşamayacaksın. Standart
Belleklerinin yükseliğini araştırdım, 52mm yüksekliğe sahipler :

Eki Görüntüle 130943

İşlemci soğutucusunun teknik detaylarına bakacağım ancak nedense resmi sitesine giremiyorum, sen deneyebilir misin? : http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl=product/cpu.product.tpl&model=AK-CCX-4002HP

Hangi ürünü kastettiğinizi anlamadım,akasanın detayları verdiğiniz satış linkinde var. Şimdi verdiğiniz resmi siteye ben de giremedim ama benim karşılaştırmak istediğim venom mu Silverston AR01 mi silverstone'un detayları şurada detayları var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı