SilverStone ET650-G v1.2 650W 80+ Gold ATX güç kaynağı alınır mı?

Verimlilik dışında bir artısı olmayan bir ürün almışsınız. Ama kullanırsanız bir sorun yaratma ihtimalini olası görmüyorum. İçinize sinmezse iade edebilirsiniz. Karar size kalmış.

Benim bunu alış hikayem şöyle:
Önce Sinerji'de indirim var diye acele ederek CM MWE V2 alıyorum. Sonra sorunlu olduğunu öğrenerek iade ediyorum. Sonra öneriler dahilinde High Power performance gd almaya karar veriyorum ama onun indirimi bitiyor. Sonra konu açıyorum bana bu öneriliyor. Sizce hata mı yaptım?

Anladım. Hata değil. SilverStone iyi bir üreticidir. Bu ürünün fiyatında daha iyi ürünler var. Ya kullanın ya da diğer ürünleri değerlendirin. Zaten dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz.

Anladım. Hata değil. SilverStone iyi bir üreticidir. Bu ürünün fiyatında daha iyi ürünler var. Ya kullanın ya da diğer ürünleri değerlendirin. Zaten dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz.

650W 80+ Gold olan daha iyi bir model var mı bu fiyatta?
Ayrıca sırf 1 koruma eksik diye iade etmekle uğraşmama gerek var mı?

650W 80+ Gold olan daha iyi bir model var mı bu fiyatta?
Ayrıca sırf 1 koruma eksik diye iade etmekle uğraşmama gerek var mı?
Bence gerek yok. Ama daha çok koruması olan ürünler istiyorsanız aşağıya modüler ve modüler olmayan olarak sunacağım. Gold verimlilik diye kendinizi şartlamayın. Bu doğru bir yaklaşım değil.

Bir şey soracağım. Birisi aldığım PSU için coil whine yaşama ihtimalimin çok yüksek olduğunu, %60 civarı falan olduğunu söyledi. Doğru mudur?

@Muhammed Volkan Güngör

Ben konuya yeterince yorumda bulundum. Sizin kararsızlığınız ya da şüpheleriniz dahilinde sonuçlanmasını güç görüyorum. X biri %60 oranında coil whine oranı vermişse çok tuhaf ve manasız bir yorum olmuştur. Bunun haricinde iyi günler dilerim. Konuya son yorumumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…