Oğuz Burhan TAŞ Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #1 SilverStone ET650-G V1.2 650W 80+ Gold almayı düşünüyorum. Bu konuda pek bir bilgim yok. Şu an indirimli olduğu için bunu seçtim. Tecrübe eden veya kullanan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
SilverStone ET650-G V1.2 650W 80+ Gold almayı düşünüyorum. Bu konuda pek bir bilgim yok. Şu an indirimli olduğu için bunu seçtim. Tecrübe eden veya kullanan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Muhammed Volkan Güngör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.014 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Kasım 2021 #2 Düşük voltaj koruması yok. Köy gibi elektriği sık kesilen bir yerdeyseniz almanızı önermem.
Oğuz Burhan TAŞ Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #3 Muhammed Volkan Güngör dedi: Düşük voltaj koruması yok. Köy gibi elektriği sık kesilen bir yerdeyseniz almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Muhammed Volkan Güngör dedi: Düşük voltaj koruması yok. Köy gibi elektriği sık kesilen bir yerdeyseniz almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler