SilverStone PF 240 vs Cooler Master ML 240L V2 RGB vs Cooler Master ML 240R RGB

whatsername21

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi. Sıvı soğutma arayışındayım fakat biraz kararsız kaldım. Yukarıda saydığım 3 ürünün arasındayım, biraz araştırdıktan sonra 240L V2 alacaktım ki birkaç yerde çok sesli çalıştığını duydum. Seçeneklerim şu şekilde:

-Sıfır Cooler Master ML240 L V2
-Sıfır Cooler Master ML240R
-İkinci el (1,5 Yıllık) SilverStone PF240.

Üçünün de fiyatı hemen hemen aynı, SilverStone temiz kullanılmış ama ürün 1,5 yıllık. Cooler Master olanlar sıfır fakat onların da sesli çalıştığı söyleniyor. Arada kaldım bu nedenle, siz olsanız ne yapardınız? Hangisini almamı önerirsiniz?

Acelesi yoksa bekleyin. Şu an sıvı soğutma fiyatları yüksek, bende takipteyim. Sıfır PF240 almaya çalışın derim. Extreme overclock yapmayacaksanız çok da sesli çalışmaz ML240L V2 ama fiyatını haketmeyen bir soğutucu. 700TL'den fazla vermezdim.

İkinci el sıvı soğutmadan uzak durun derim. Ses yapıp yapmayacağını veya performansını bilemezsiniz. Ayrıca macun almanız gerekecek.

Macun sorun değil elimde mevcut zaten, PF240 dışında bulduklarım sıfır zaten yani kutusundalar daha, o yüzden ikinci el demek doğru olmaz. ML240'ı 600 liraya buldum, aslında alasım var fakat dediğim gibi sesli çalıştığını duydum, bu nedenle biraz ona olan yönelimim gitti gibi. PF240 da çok övüldüğü için ona da bakayım dedim ama onun fiyatı hem daha yüksek ML240'tan hem de kullanılmış durumda.

Bence acelesi yoksa bekle Belli ki içine sinmiyor. ML240’lar iyi bir hava soğutucudan iyi değil. PF240 sıfırını bekle yada 2. elini alarak riske girmek senin elinde derim. Bende sıvı soğutucu alma konusunda beklemedeyim şu an. İllaki indirim gelir.

İşlemcin nedir?

SilverStone PF240 iyi ama sana şunu diyeyim elimde PF360 vardı 6 gün önce pompadan sızıntı sorunu oldu servise akorteke gönderdim kullanıcı hatası diye geri gönderdiler sanki pompayla o kadar oynuyorum kullanıcı hatası diye elimizde kaldı bende 500 TL'ye sattım sana tavsiyem Cooler Master al sorun olduğu zaman sana yenisini gönderiyor şu an arkadaşım v2'nin beyaz olanını kullanıyor herhangi bir ses veya sızıntı sorunu yok başka model istiyorsan 240'lık olarak Lian Li galahad var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…