T turkishweb Centipat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #1 Bu sıvı soğutucunun yazılımı var mı yoksa kendi LED ayarına göre mi yanıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2022
th3salih Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 Yer İstanbul 14 Mart 2022 #2 Yiğitaky dedi: Bu sıvı soğutucunun yazılımı var mı yoksa kendi LED ayarına göre mi yanıyor? Genişletmek için tıkla... Anakartın hangi markaysa yazılımı varsa onunla kontrol edebilirsin. Benim MSI marka anakart. Dragon Center üzerinden kontrol ediyorum her şeyi.
Yiğitaky dedi: Bu sıvı soğutucunun yazılımı var mı yoksa kendi LED ayarına göre mi yanıyor? Genişletmek için tıkla... Anakartın hangi markaysa yazılımı varsa onunla kontrol edebilirsin. Benim MSI marka anakart. Dragon Center üzerinden kontrol ediyorum her şeyi.
D DonQuichotte Megapat Katılım 21 Ekim 2013 Mesajlar 215 Çözümler 8 Yer İzmir 14 Mart 2022 #3 Ya başka bir cihazın, anakart, ekran kartı, kasa vb. ARGB sistemine eklemleniyor, ya da kendi kontrol ünitesi ile kumanda ediliyor, kendi yazılımı yok.
Ya başka bir cihazın, anakart, ekran kartı, kasa vb. ARGB sistemine eklemleniyor, ya da kendi kontrol ünitesi ile kumanda ediliyor, kendi yazılımı yok.