S salimardaa Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 59 Çözümler 1 16 Ocak 2021 #1 Görseldeki çizdiğim şeyleri installation videosundaki kişi çıkartıyor ama benimki çıkmıyor. AMD 5 işlemci kullanıyorum, o yüzden çıkartmam gerekiyor. Not: Kullanım kılavuzunda anlatmamis. Dosya Ekleri IMG_20210116_142155.jpg 77,5 KB · Görüntüleme: 49
Görseldeki çizdiğim şeyleri installation videosundaki kişi çıkartıyor ama benimki çıkmıyor. AMD 5 işlemci kullanıyorum, o yüzden çıkartmam gerekiyor. Not: Kullanım kılavuzunda anlatmamis.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 16 Ocak 2021 #2 salimardaa dedi: Görseldeki çizdiğim şeyleri installation videosundaki kişi çıkartıyor ama benimki çıkmıyor. AMD 5 işlemci kullanıyorum, o yüzden çıkartmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl çıkmıyor? Altında ki vidayı çıkarman lazım onu çıkartmak için. Artı 0 Eksi
salimardaa dedi: Görseldeki çizdiğim şeyleri installation videosundaki kişi çıkartıyor ama benimki çıkmıyor. AMD 5 işlemci kullanıyorum, o yüzden çıkartmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl çıkmıyor? Altında ki vidayı çıkarman lazım onu çıkartmak için.