SilverStone PF240 montaj nasıl yapılır?

Daha fazla  
Anakartım ASUS ROG STRIX B550-A GAMING fakat SilverStone PF240'ın kablolarını nereye takacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

@Baturs kullanıyordu, belki yardımcı olabilir.

Şu 2 videoyu izlemenizi öneririm. İkinci videoda kurulum için pek bilgi verilmemiş ama yine de işinize yarayacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir yanlışlık oldu. Ben almayı düşünmüştüm almadım. Başka soğutucu aldım.

Anakartınızda PUMP girişi varsa pompayı oraya bağlıyorsunuz, yoksa CPU_FAN girişine bağlıyorsunuz. Fanları çoklayıcı ile SYS_FAN girişine, ARGB kabloları da çoklayıcı yardımı ile anakartınızın ARGB girişine bağlıyorsunuz.

@706143 resim de pompadan gelen 3 pin kablo var. Onu cpu fan a taktım Bir de radyatorden gelen 4 pin var onu da cpu opt. Kısma taktım. Radyatör 2 fan kablolarını sys fanlarina taktım. Rgb leri de kasa kontrolcusune taktım.

Dosya Ekleri

• 20230506_194326.jpg
    114,9 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…