En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.448,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Oldukça performanslı fanlar var bunlarda. 10 binlik sıvı soğutmalardan daha iyi iş çıkarıyorlar. Kıymeti bilinmeyen ürünlerden. Ederleri çok daha fazla.
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.448,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İnanılmaz sesli ürünler. Pompa sesi ve fanlar gerçekten sesli. 240 olana sahibim. DeepCool lt serisi öneririm. LT720 Full fan hızı ve Full pompa devrinde, PF240'dan daha sessiz.
Karaca cumada SilverStone PF360W-ARGB V2 beyaz.
2 adet tanesini 2500 TL'den beyazını hepsi buradan aldım.
Çok iyi yakaladım satıcıda hepsiburadaydı.
İkisini de montajladım ses yok gibi performansı süper.
Çoğu bilindik markadan iyidir bence.
Tek beğenmedim tarafı radyatör biraz inceydi ama performansı iyi yani buna rağmen.
Ben PF360 V2 kullanıyorum ve memnunum. Fan devrini BIOS üzerinden biraz düşürdüğüm için sesle ilgili bir sorun yaşamıyorum. Pompadan da bilgisayar ilk açılırken birkaç hışırtı yaptıktan sonra sessiz çalışmaya devam ediyor. 12400F ile kullanıyorum ve malum kış ayında olduğumuz için oyunlarda vs. işlemci 50 dereceyi görüyor görmüyor.
Ben PF360 V2 kullanıyorum ve memnunum. Fan devrini BIOS üzerinden biraz düşürdüğüm için sesle ilgili bir sorun yaşamıyorum. Pompadan da bilgisayar ilk açılırken birkaç hışırtı yaptıktan sonra sessiz çalışmaya devam ediyor. 12400F ile kullanıyorum ve malum kış ayında olduğumuz için oyunlarda vs. işlemci 50 dereceyi görüyor görmüyor. Eki Görüntüle 2108061
Kullanım senaryonuza göre sessizlik kıstası değişir arkadaşlar. Şimdi 65W TDP olan Max 78W çeken işlemcide helede fanları iyi optimize ederseniz pompa sesinden fazla ses duymazsınız. Ama benim gibi R5 7600X ya da R7 7700X veya 13900k gibi 120W-220W arası çeken 95 derece termal limiti olan işlemciler kullanıyosanız elinizdeki SilverStone pf 240-360 modelleri 3200MHz RPM pompa ve her biri 45dB üreten 120mm fanları 2200RPM'de çalıştırdığında maalesef sessiz olmuyor, oda içerisinde süpürge motoru gibi çalışan bir bilgisayar sistemi oluyor. Tecrübe ile sabit bu maalesef
Bakın sessizlik önemli ise sizin için Arctic'su soğutmaları ya da DeepCool'su soğutmalarına yönelin derim. Benim elimdeki su soğutmaları ve mevcut işlemcim R5 7600X PBO açık şekilde pompa performans modunda ve fanlar sessiz modda kullanımda PF240 en sesli, DeepCool LT720 daha az sesli ve son olarak bu ikisinden sonra en sessiz olarak termalright Phantom spirit 120 SE kule tipi soğutucu bulunuyor. Oyunlarda radyatörlerim 4-5 derece daha serin çalıştırırken işlemcimi, sentetik testler ya da Benchmark'larda PS120 SE kule tipi 2 derece daha serin çalışıyor ortalama.
Su soğutma bence alınmaya değmeyecek bir riskmiş ne zaman termalright kule tipi ile tanıştım bunu net şekilde anladım. Kişisel tecrübelerimi dile getirdim az da olsa yardımı olur diye.
benim bir sorum olacaktı. yakın zamanda ddr4 sistemimi ddr5 olarak güncelledim.
ddr4 de kullandığım pf240 soğutucuyu ddr5 sistemimde de kullanıyorum.
Şu anda boştayken 46-47 derecelerde. Aida64 de 10 dk lık yük testi yaptım 87-88 derecelere çıkıyor. Normal midir? Yardımcı olabilecek biri var mıdır?
Sistemim şu şekilde
Msi b650 gaming plus wifi
7500f işlemci
Gskill flare x5 2*16gb
Kington c3000 500gb m2
İnno3d 3060ti
Silverstone pf240 soğutucu
Fsp hydro g pro 750w 80+ gold psu