SilverStone PF240mm alınır mı?

mossox

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar,

Yukarıda iletmiş olduğum ürünü birçok forum sitesinde ve bu forumda 240 mm'lik sıvı soğutmalar içerisinde hep en çok önerilenler arasındaydı.

ASUS TUF Gaming B-450 Pro kullanmaktayım. Bu ürün ARGB, bende ARGB mevcut değil. Ürünü alsam RGB olarak kullanabilir miyim?

Bu marka bayağı iyi diyorlar CFM değerleri çok yüksek.

Bu marka bayağı iyi diyorlar CFM değerleri çok yüksek.

Evet bu ürünü çok fazla övüyorlar ama,

ASUS TUF Gaming B-450 Pro kullanmaktayım. Bu ürün ARGB, bende ARGB mevcut değil. Ürünü alsam RGB olarak kullanabilir miyim?

Kullanıyorum. Alınır herhalde, bir sıkıntı yaşamadım şimdilik. 1 haftadır falan takılı.
Gördüğüm tek sıkıntı, RGB'nin çok saçma bir sisteme sahip olması. Hem kasa arkasında çok kablo karışıklığı oluyor, hem de nasıl yapılacağını anlaması biraz zor.
Evet bu ürünü çok fazla övüyorlar ama,

Ben de aynı durumu yaşadım. Kutu içerisinden küçük bir kontrolcü çıkıyor. Onunla bağlıyorsunuz. 5-6 mod var, birini seçip bırakırsın. Çünkü kontrolcü kasanın arkasında, kablolama kısmında. Ben öyle kullanıyorum. Rainbow modunda kullanıyorum sanırım.
Şöyle:

Dosya Ekleri

• IMG_20210630_171756.jpg
    164,5 KB · Görüntüleme: 35

Üründen genel olarak memnun musun kardeşim R5 3600X kullanıyorum stok fan var çok ısınıyor boşta bile 45 derece falan.

Üründen genel olarak memnun musun kardeşim R5 3600X kullanıyorum stok fan var çok ısınıyor boşta bile 45 derece falan.
Evet, memnunum. Hava soğutmalara göre çok sessiz olması güzel. 70 dereceleri falan görüyor işlemci en fazla. Çoğu zaman 60-65 civarında.
Arctic Liquid Freezer II de öneriliyordu. YouTube'da illa testleri, karşılaştırmaları vardır. Bakabilirsin.
Görünüş olarak da güzel duruyor. Eğer satın alırsan, pompayı sürekli %100'de çalıştır. Silverstone öyle öneriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…