Jeus Wicked Kilopat Katılım 16 Mayıs 2017 Mesajlar 61 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #1 Merhaba, pompayı takmayı biliyorum ama yanındaki kabloların neyin kablosu olduğunu bilmiyorum? Kullanan varsa hangi kablonun ne olduğunu ve hangi porta takmam gerektiğini anlatabilir mi? @RPM Sanırım siz kullanıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2021
Merhaba, pompayı takmayı biliyorum ama yanındaki kabloların neyin kablosu olduğunu bilmiyorum? Kullanan varsa hangi kablonun ne olduğunu ve hangi porta takmam gerektiğini anlatabilir mi? @RPM Sanırım siz kullanıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz?
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 11 Eylül 2021 #2 Jeus Wicked dedi: Kullanan varsa hangi kablonun ne olduğunu ve hangi porta takmam gerektiğini anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... 3 pin olan pompanın çalışması için, anakart üzerindeki pump yerine takılacak. Görselde işaretlediğim pinlerden birine takabilirsiniz. Diğeri ise ARGB için, 3 pin ARGB portuna bağlamanız gerekiyor.
Jeus Wicked dedi: Kullanan varsa hangi kablonun ne olduğunu ve hangi porta takmam gerektiğini anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... 3 pin olan pompanın çalışması için, anakart üzerindeki pump yerine takılacak. Görselde işaretlediğim pinlerden birine takabilirsiniz. Diğeri ise ARGB için, 3 pin ARGB portuna bağlamanız gerekiyor.
Jeus Wicked Kilopat Katılım 16 Mayıs 2017 Mesajlar 61 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #3 Pump olarak değil de CPU_FAN kısmına taktım. Anakartımda da 2 adet ARGB girişi var bu yüzden takamıyorum. Çoklayıcı var mıdır?
Pump olarak değil de CPU_FAN kısmına taktım. Anakartımda da 2 adet ARGB girişi var bu yüzden takamıyorum. Çoklayıcı var mıdır?