mustafasivas Decapat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 115 Yer 16.yüzyıl Viyana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #1 Herkese selamlar, sizce bu Slim kasa alınır mı? Maksat taşıması rahat olsun. SilverStone Raven RVZ03B ARGB Mini ITX/HTPC Bilgisayar Kasası (SST-RVZ03B-ARGB) | Teknobiyotik Teknik Özellikler Kasa Tipi: Mini ITX / HTPC Kasa Uyumlu Anakartlar: Mini-ITX, Mini-DTX Ön Panel: Adreslenebilir RGB 2.5 www.teknobiyotik.com
Herkese selamlar, sizce bu Slim kasa alınır mı? Maksat taşıması rahat olsun. SilverStone Raven RVZ03B ARGB Mini ITX/HTPC Bilgisayar Kasası (SST-RVZ03B-ARGB) | Teknobiyotik Teknik Özellikler Kasa Tipi: Mini ITX / HTPC Kasa Uyumlu Anakartlar: Mini-ITX, Mini-DTX Ön Panel: Adreslenebilir RGB 2.5 www.teknobiyotik.com
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #2 Alınmaz. Hava akışı berbat.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.731 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #3 Sık taşıyan birisiysen laptop almak daha mantıklı.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 28 Aralık 2020 #4 Sık taşımanız gerekiyorsa laptop bakmanızı öneririm.
Pantheon Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ağustos 2012 Mesajlar 9.414 Makaleler 159 Çözümler 23 Yer Bursa-İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc Doktoru Profil Kapağı 1524814261 28 Aralık 2020 #5 Alınmasına alınır da amaç nedir? Böyle sistemler çok pahalıya gelir.
mustafasivas Decapat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 115 Yer 16.yüzyıl Viyana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #6 BerkayZ87 dedi: Sık taşıyan birisiysen laptop almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Laptoplar kısa ömürlü için almıyorum. Hamza Ensar Sağlam dedi: Alınmaz. Hava akışı berbat. Genişletmek için tıkla... Yanlarda hava akışı var. Pantheon dedi: Alınmasına alınır da amaç nedir? Böyle sistemler çok pahalıya gelir. Genişletmek için tıkla... Amaç mini itx sistem için ve bu sene yks hazırlanıyorum üniversiteye geçtiğimde eve geçmeyi planlıyorum o yüzden mini itx tercihim olacak Laptop almaktan daha mantıklı düşünüyorum.
BerkayZ87 dedi: Sık taşıyan birisiysen laptop almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Laptoplar kısa ömürlü için almıyorum. Hamza Ensar Sağlam dedi: Alınmaz. Hava akışı berbat. Genişletmek için tıkla... Yanlarda hava akışı var. Pantheon dedi: Alınmasına alınır da amaç nedir? Böyle sistemler çok pahalıya gelir. Genişletmek için tıkla... Amaç mini itx sistem için ve bu sene yks hazırlanıyorum üniversiteye geçtiğimde eve geçmeyi planlıyorum o yüzden mini itx tercihim olacak Laptop almaktan daha mantıklı düşünüyorum.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 28 Aralık 2020 #7 mustafasivas dedi: Yanlarda hava akışı var. Genişletmek için tıkla... Sence onlar yeter mi?
mustafasivas Decapat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 115 Yer 16.yüzyıl Viyana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #8 PuMaT dedi: Sence onlar yeter mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yanlarda hava alacak yer var zaten.
PuMaT dedi: Sence onlar yeter mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yanlarda hava alacak yer var zaten.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 28 Aralık 2020 #9 Toplam kaç TL bütçe ayıracaksın?
mustafasivas Decapat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 115 Yer 16.yüzyıl Viyana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #10 PuMaT dedi: Toplam kaç TL bütçe ayıracaksın? Genişletmek için tıkla... Şu an bütçe belli değil belli olunca yeni konu açarım.
PuMaT dedi: Toplam kaç TL bütçe ayıracaksın? Genişletmek için tıkla... Şu an bütçe belli değil belli olunca yeni konu açarım.