sırma saçlı kel adam Megapat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #11 Sadece bir kasaya 700 TL vermek ne kadar mantıklı ?
yunus384 Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 307 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2016 #12 Bu sistem performans bilgisayarı olacağı ve hız aşırtma yapacağım ve uzun ömürlü olacağı içindir
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 20 Ağustos 2016 #13 yunus384 dedi: Arkadaşlar konudan çok saptık. Demek istediğim en baştaki sisteme en baştaki kasa uyumlu olur mu ? Genişletmek için tıkla... Olur. yunus384 dedi: Bu sistem performans bilgisayarı olacağı ve hız aşırtma yapacağım ve uzun ömürlü olacağı içindir Genişletmek için tıkla... Pek alakası yok, ama 700tl almak bence de mantıksız, parasının verdiği değeri haketmiyor.
yunus384 dedi: Arkadaşlar konudan çok saptık. Demek istediğim en baştaki sisteme en baştaki kasa uyumlu olur mu ? Genişletmek için tıkla... Olur. yunus384 dedi: Bu sistem performans bilgisayarı olacağı ve hız aşırtma yapacağım ve uzun ömürlü olacağı içindir Genişletmek için tıkla... Pek alakası yok, ama 700tl almak bence de mantıksız, parasının verdiği değeri haketmiyor.
CelestialDiamond Megapat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 657 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #14 yunus384 dedi: Bu sistem performans bilgisayarı olacağı ve hız aşırtma yapacağım ve uzun ömürlü olacağı içindir Genişletmek için tıkla... Senin topladığın mantıksızlık abidesi benimkini topla uğraşma yanına 2k monitör al gitsin işte kazıklanmasan ya.
yunus384 dedi: Bu sistem performans bilgisayarı olacağı ve hız aşırtma yapacağım ve uzun ömürlü olacağı içindir Genişletmek için tıkla... Senin topladığın mantıksızlık abidesi benimkini topla uğraşma yanına 2k monitör al gitsin işte kazıklanmasan ya.
yunus384 Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 307 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2016 #15 Arkadaşlar o kasadan vazgeçtim. Ve bu kasaya karar verdim sizce özellikleri ve sistemime uyumlu olur mu? CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-ALPHA MidT ATX OYUNCU KASASI Ve bu da güç kaynağı CORSAIR CS SERİSİ 750W 80PLUS GOLD 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
Arkadaşlar o kasadan vazgeçtim. Ve bu kasaya karar verdim sizce özellikleri ve sistemime uyumlu olur mu? CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-ALPHA MidT ATX OYUNCU KASASI Ve bu da güç kaynağı CORSAIR CS SERİSİ 750W 80PLUS GOLD 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2016 #16 Anakart uyumlu değil. Kasa Mini-itx anakart ATX. Kasa OC için elverişli değil çünkü küçük. Kasanın PSU'su özel olduğunu için kasa gereksiz pahalı.
Anakart uyumlu değil. Kasa Mini-itx anakart ATX. Kasa OC için elverişli değil çünkü küçük. Kasanın PSU'su özel olduğunu için kasa gereksiz pahalı.
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2016 #17 Kasa ATX'miş kusura bakmayın.
yunus384 Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 307 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2016 #18 M. Samet dedi: Anakart uyumlu değil. Kasa Mini-itx anakart ATX. Kasa OC için elverişli değil çünkü küçük. Kasanın PSU'su özel olduğunu için kasa gereksiz pahalı. Genişletmek için tıkla... M. Samet dedi: Kasa ATX'miş kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Peki tasarımı ve soğutma ve performansı iyi bir kasa önerir misim? Güç kaynaksız.
M. Samet dedi: Anakart uyumlu değil. Kasa Mini-itx anakart ATX. Kasa OC için elverişli değil çünkü küçük. Kasanın PSU'su özel olduğunu için kasa gereksiz pahalı. Genişletmek için tıkla... M. Samet dedi: Kasa ATX'miş kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Peki tasarımı ve soğutma ve performansı iyi bir kasa önerir misim? Güç kaynaksız.
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2016 #19 Bütçe ne kadar?
yunus384 Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 307 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2016 #20 M. Samet dedi: Bütçe ne kadar? Genişletmek için tıkla... Kasa ve güç kaynağı dahil 800 Türk lirası Not:Sadece kasa ve güç kaynağı için 800 Türk lirası.
M. Samet dedi: Bütçe ne kadar? Genişletmek için tıkla... Kasa ve güç kaynağı dahil 800 Türk lirası Not:Sadece kasa ve güç kaynağı için 800 Türk lirası.