trol432 Kilopat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 87 9 Şubat 2017 #1 Bu güç kaynağı iyi midir? SilverStone 700W 80+ Bronze Strider Plus Tam Modüler Güç Kaynağı (SST-ST70F-PB) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2017
Bu güç kaynağı iyi midir? SilverStone 700W 80+ Bronze Strider Plus Tam Modüler Güç Kaynağı (SST-ST70F-PB) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2017 #2 İyidir iyi. Sana yeterli olacak daha uygun modellerde var. Modüler alma zorunluluğun yoksa.
H Hic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 1.586 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2017 #3 PSU' yu aldınız mı? Alındıysa herhangi bir memnuniyetsizliğiniz var mı? Ya da herhangi bir sıkıntıyla karşılaştınız mı? @trol432
PSU' yu aldınız mı? Alındıysa herhangi bir memnuniyetsizliğiniz var mı? Ya da herhangi bir sıkıntıyla karşılaştınız mı? @trol432
trol432 Kilopat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 87 6 Nisan 2017 #4 Hic dedi: PSU' yu aldınız mı? Alındıysa herhangi bir memnuniyetsizliğiniz var mı? Ya da herhangi bir sıkıntıyla karşılaştınız mı? @trol432 Genişletmek için tıkla... Aldım evet genel olarak beni memnun etti ancak modüler giriş sayısı az olduğundan bir kaploda 4 5 tane sata power ı var yani saçma biraz
Hic dedi: PSU' yu aldınız mı? Alındıysa herhangi bir memnuniyetsizliğiniz var mı? Ya da herhangi bir sıkıntıyla karşılaştınız mı? @trol432 Genişletmek için tıkla... Aldım evet genel olarak beni memnun etti ancak modüler giriş sayısı az olduğundan bir kaploda 4 5 tane sata power ı var yani saçma biraz
H Hic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 1.586 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2017 #5 Anladım hocam öncelikle hayırlı olsun. Peki bir kaç yerde biraz gürültülü çalıştığı söyleniyor böyle bir durum söz konusu mu? @trol432
Anladım hocam öncelikle hayırlı olsun. Peki bir kaç yerde biraz gürültülü çalıştığı söyleniyor böyle bir durum söz konusu mu? @trol432
trol432 Kilopat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 87 9 Nisan 2017 #6 Hic dedi: Anladım hocam öncelikle hayırlı olsun. Peki bir kaç yerde biraz gürültülü çalıştığı söyleniyor böyle bir durum söz konusu mu? @trol432 Genişletmek için tıkla... Gürültü olarak sessiz sayılmaz ama beni rahatsız etmedi zaten kulağımda kulaklık olduğundan sorun olmuyor zaten aşırı gürültülü değil Sent from my E6603 using Technopat Sosyal mobile app
Hic dedi: Anladım hocam öncelikle hayırlı olsun. Peki bir kaç yerde biraz gürültülü çalıştığı söyleniyor böyle bir durum söz konusu mu? @trol432 Genişletmek için tıkla... Gürültü olarak sessiz sayılmaz ama beni rahatsız etmedi zaten kulağımda kulaklık olduğundan sorun olmuyor zaten aşırı gürültülü değil Sent from my E6603 using Technopat Sosyal mobile app
H Hic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 1.586 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2017 #7 Anladım teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için.