SilverStone Tundra-02 Lite Soğutmaya Hyper 212 Evo Fanları Takma

Makaleler
31
Yer
Artvin
Daha fazla  
Meslek
Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı
Başlıktaki gibi arkadaşlar fanlarım sesli çalışıyor da aklıma şu geldi daha önce kullandığım soğutmanın fanı çok sessiz çalışıyordu o fanları sıvı soğutmamın radyatörüne taksam nasıl bir performans alırım acaba fikri olan var mı ?

1.7mm H2O basınç değeri var ve yetersiz. Daha yüksek basınçlı fan kullanmalısın.

Ov bayağı tuzlu geldi fiyatı 2. ele düşerse alabilirim Sosyalde denk getirmeye çalışıyorum hani Corsair SP120 falan ama bakalım hayırlısı.

H100i v2 gibi soğutucuların stok fanlarından bulabilirsen daha iyi olur. Bende H100i v2 var ve fanlar 4.65 mm H2O.

H100i v2 gibi soğutucuların stok fanlarından bulabilirsen daha iyi olur. Bende H100i v2 var ve fanlar 4.65 mm H2O.
Aklını seveyim sayın Moderatör'üm hemen arattım donanım haberden bir ilan denk geldi SP120 fanların ikisini 50'ye veriyor mesaj attım nasipse alacağım inşallah.

Aklını seveyim sayın Moderatör'üm hemen arattım donanım haberden bir ilan denk geldi SP120 fanların ikisini 50'ye veriyor mesaj attım nasipse alacağım inşallah.
Quiet Edition ise almanı önermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…