Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #1 Turkcell kullanıyorum, katil kazan yazıyor basıyorum mesaj geliyor başka bir şeye basıyorum yine mesaj geliyor. Bu tanıtım amaçlı bir şey mi? Direkt bastım diye faturaya yansımaz değil mi?
Turkcell kullanıyorum, katil kazan yazıyor basıyorum mesaj geliyor başka bir şeye basıyorum yine mesaj geliyor. Bu tanıtım amaçlı bir şey mi? Direkt bastım diye faturaya yansımaz değil mi?
Çözüm tearsbeforecrying 4 Nisan 2024 SIM araç seti (SİM Toolkit) sim kartı üzerinde bulunan ve genelde operatörlere para kazandıran servisler için kullanılır. Diğer soru: Katıl Kazan Servisi Katıl Kazan Servisi'ne katıl, soruları bil, hediyeleri kap! İlk üyelikte 500MB anında hediye! www.turkcell.com.tr
SIM araç seti (SİM Toolkit) sim kartı üzerinde bulunan ve genelde operatörlere para kazandıran servisler için kullanılır. Diğer soru: Katıl Kazan Servisi Katıl Kazan Servisi'ne katıl, soruları bil, hediyeleri kap! İlk üyelikte 500MB anında hediye! www.turkcell.com.tr
tearsbeforecrying Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 674 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Nisan 2024 #2 SIM araç seti (SİM Toolkit) sim kartı üzerinde bulunan ve genelde operatörlere para kazandıran servisler için kullanılır. Diğer soru: Katıl Kazan Servisi Katıl Kazan Servisi'ne katıl, soruları bil, hediyeleri kap! İlk üyelikte 500MB anında hediye! www.turkcell.com.tr Artı 2 Eksi Çözüm
SIM araç seti (SİM Toolkit) sim kartı üzerinde bulunan ve genelde operatörlere para kazandıran servisler için kullanılır. Diğer soru: Katıl Kazan Servisi Katıl Kazan Servisi'ne katıl, soruları bil, hediyeleri kap! İlk üyelikte 500MB anında hediye! www.turkcell.com.tr
KS KS Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #3 tearsbeforecrying dedi: SIM araç seti (SİM Toolkit) sim kartı üzerinde bulunan ve genelde operatörlere para kazandıran servisler için kullanılır. Diğer soru: Katıl Kazan Servisi Katıl Kazan Servisi'ne katıl, soruları bil, hediyeleri kap! İlk üyelikte 500MB anında hediye! www.turkcell.com.tr Genişletmek için tıkla... Katılmak vs için özel olarak almak lazım değil mi? Artı 0 Eksi
tearsbeforecrying dedi: SIM araç seti (SİM Toolkit) sim kartı üzerinde bulunan ve genelde operatörlere para kazandıran servisler için kullanılır. Diğer soru: Katıl Kazan Servisi Katıl Kazan Servisi'ne katıl, soruları bil, hediyeleri kap! İlk üyelikte 500MB anında hediye! www.turkcell.com.tr Genişletmek için tıkla... Katılmak vs için özel olarak almak lazım değil mi?
tearsbeforecrying Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 674 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Nisan 2024 #4 Evet. Verdiğim link'in altında SSS bölümünde bulabilirsin: Nasıl abone olabilirim?Cep telefonunuzdaki Turkcell Simmenü ikonuna tıklayıp, Yarışma kategorisi altında bulunan Katıl Kazan Servisi’ne üye olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Evet. Verdiğim link'in altında SSS bölümünde bulabilirsin: Nasıl abone olabilirim?Cep telefonunuzdaki Turkcell Simmenü ikonuna tıklayıp, Yarışma kategorisi altında bulunan Katıl Kazan Servisi’ne üye olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...