btna Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 343 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Nisan 2023 #1 Merhaba, KYK'da kalıyorum ve buradaki internet hem yavaş hem çoğu oyun vs. engelli. Telefondan paylaşım yapınca da gerçek hızı almıyorum. Tarifemdeki SIM kartın internetini bir şekilde (Superbox gibi) kullanabilmemi sağlayacak bir cihaz var mı?
Merhaba, KYK'da kalıyorum ve buradaki internet hem yavaş hem çoğu oyun vs. engelli. Telefondan paylaşım yapınca da gerçek hızı almıyorum. Tarifemdeki SIM kartın internetini bir şekilde (Superbox gibi) kullanabilmemi sağlayacak bir cihaz var mı?
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #2 Aradığınız şey mobil modem diye geçiyor galiba.
btna Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 343 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Nisan 2023 #3 Eğer yoksa da, telefondan paylaştığım internetin downloadı yüksek olsa bile ping çok oluyor. Onu nasıl düzeltebilirim?
Eğer yoksa da, telefondan paylaştığım internetin downloadı yüksek olsa bile ping çok oluyor. Onu nasıl düzeltebilirim?
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #4 Bu tip cihazlardan mı bahsediyorsunuz? İçine sim koyup internet paylaşımı yapıyor.
btna Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 343 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Nisan 2023 #5 MertHatipOglu dedi: Bu tip cihazlardan mı bahsediyorsunuz? İçine sim koyup internet paylaşımı yapıyor. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım bunlardan. Bu kadar pahalı olacağını düşünmemiştim ama teşekkürler.
MertHatipOglu dedi: Bu tip cihazlardan mı bahsediyorsunuz? İçine sim koyup internet paylaşımı yapıyor. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım bunlardan. Bu kadar pahalı olacağını düşünmemiştim ama teşekkürler.
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 723 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #6 btna dedi: Evet sanırım bunlardan. Bu kadar pahalı olacağını düşünmemiştim ama teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İnternetten 2. el VINN alabilirsiniz 3G olanları 30TL civarında.
btna dedi: Evet sanırım bunlardan. Bu kadar pahalı olacağını düşünmemiştim ama teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İnternetten 2. el VINN alabilirsiniz 3G olanları 30TL civarında.