sigmacocuk35 Femtopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 Yeni telefona geçtim, benim SIM kartımı okumuyor diğer telefonlara taktım çalışıyor başka SIM taktım yine çalışıyor sadece benim SIM kartım calismiyor.
Yeni telefona geçtim, benim SIM kartımı okumuyor diğer telefonlara taktım çalışıyor başka SIM taktım yine çalışıyor sadece benim SIM kartım calismiyor.
WAR10CK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.002 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Sistemler Mühendisi 4 Temmuz 2025 #2 Bazı telefonlar ilk açılışta SIM kartını okuyamıyor. SIM takılı iken reset atmayı denediniz mi?
sigmacocuk35 Femtopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 WAR10CK dedi: Bazı telefonlar ilk açılışta SIM kartını okuyamıyor. SIM takılı iken reset atmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim bi benim simi okumuyor iki sim taktım onlar oluyor sıfırlıyim mi telefonu?
WAR10CK dedi: Bazı telefonlar ilk açılışta SIM kartını okuyamıyor. SIM takılı iken reset atmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim bi benim simi okumuyor iki sim taktım onlar oluyor sıfırlıyim mi telefonu?
WAR10CK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.002 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Sistemler Mühendisi 4 Temmuz 2025 #4 sigmacocuk35 dedi: Hayır denemedim bi benim simi okumuyor iki sim taktım onlar oluyor sıfırlıyim mi telefonu? Genişletmek için tıkla... Farklı bir sorun olabilir o halde. Bilmediğim için yorum yapmam doğru olmaz. Başına gelen bir arkadaş belki yönlendirebilir.
sigmacocuk35 dedi: Hayır denemedim bi benim simi okumuyor iki sim taktım onlar oluyor sıfırlıyim mi telefonu? Genişletmek için tıkla... Farklı bir sorun olabilir o halde. Bilmediğim için yorum yapmam doğru olmaz. Başına gelen bir arkadaş belki yönlendirebilir.
sigmacocuk35 Femtopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #5 Şimdi sadece wifi varken çalışıyor wifiyi kapatınca arama olmuyor