SIM kart değişiminde numara taşımak mümkün mü?

Void1

Kilopat
Daha fazla  
Aynı operatöre bağlı SIM kartlarını babam ile takas edeceğim. Babamdan bana geçen kartın numarasını kendi kartıma, kendi kartımdaki numarayı da babamın kartıma aktarabilir miyim?
Değiştiğimizde ikimiz de eski numaralarımız ile devam ediyor olacağız.

Yani SIM kartlarını fiziksel olarak değiştireceğim ama aynı numaraya sahip olmalarını istiyorum.

Hocam tam anlamadım fiziksel olarak kartları değiştiriyorsanız ve numaranın aynı kalmasını istiyorsanız niçin hatları fiziksel olarak değiştiriyorsunuz?

O zaman kartları neden değiştiriyorsunuz ki?
Gidip hangi operatörü kullanıyorsanız ona sorun ama garip geldi.

O zaman kartları neden değiştiriyorsunuz ki?
Gidip hangi operatörü kullanıyorsanız ona sorun ama garip geldi.
Babam hattını taşıyacak, tabii bu geçeceği paket daha avantajlı olacak, kendisinin de çok internete ihtiyacı olmayacağı için bana verecek. Numaraları taşıyamazsak SIM kartlarını değiştirdiğimizde ben babamın numarasını o benimkini kullanacak işte. Bunu çözmeye çalışıyorum

Babam hattını taşıyacak, tabii bu geçeceği paket daha avantajlı olacak, kendisinin de çok internete ihtiyacı olmayacağı için bana verecek. Numaraları taşıyamazsak SIM kartlarını değiştirdiğimizde ben babamın numarasını o benimkini kullanacak işte. Bunu çözmeye çalışıyorum.

Sanırım taahhüdünüz var o yüzden siz taşımıyorsunuz ama babanızın taşımasını kullanmak istiyorsunuz. Hatları devredin derdim ama o zaman hem istediğiniz olmaz hem de boşa zahmet olur. Bu bilgiyi en iyi bayi çalışanları verir size. Müşteri hizmeterinin pek iş bildiğini zannetmiyorum bir dedikleri diğerini tutmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı