Jesse_Pinkman
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Drug Dealer
Merhaba, ben Litvanya'da üniversite eğitimime devam ediyorum. Litvanya'da sınırsız internet paketine sahip SIM kartları makul fiyata alınabiliyor, bende yurt internetini kullanmak yerine bir SIM kart ve router alarak kendi internetimi kullanmak istiyorum. Telefonumu router olarak kullanmak istemiyorum. Odada sabit kalacak, ev interneti gibi kullanacağım bir internet olmasını istiyorum ve bunun için fiyat performans bir router arıyorum.
Litvanya'da elektronik alışverişi yapabileceğim siteleri aşağıya bırakıyorum bu sitelerden link bırakabilirsiniz;
www.topocentras.lt
elektromarkt.lt
www.skytech.lt
Ekstra: Bu iki internet sitesi Akakçe ve Cimri mantığında fiyat karşılaştırması yapabileceğiniz sitelerdir.
Bu ay sonunda Türkiye'ye döneceğim Türkiye'den de satın alabilirim o yüzden Türkiye'den de link paylaşabilirsiniz, şimdiden teşekkürler.
Litvanya'da elektronik alışverişi yapabileceğim siteleri aşağıya bırakıyorum bu sitelerden link bırakabilirsiniz;
TOPOCENTRAS.LT - Internetinė parduotuvė
TOPO CENTRAS - didžiausias buitinės technikos ir elektronikos mažmeninės prekybos tinklas Lietuvoje. Pirkite internetu ir atsiimkite net 29 parduotuvėse!

Avitela tampa Elesen: elektronikos ir buitinės technikos parduotuvė
Elesen (buvusi Avitela) siūlo platų asortimentą: skalbimo mašinos, šaldytuvai, kompiuteriai, televizoriai, kt. Žemos kainos, akcijos ir greitas pristatymas!

SKYTECH.LT - kompiuteriai, televizoriai, namų elektronika
SKYTECH.LT Skaitmeninė technika, nešiojami kompiuteriai, plansetiniai kompiuteriai, televizoriai, namų elektronika, buitinė technika, fotoaparatai, biuro įranga
Ekstra: Bu iki internet sitesi Akakçe ve Cimri mantığında fiyat karşılaştırması yapabileceğiniz sitelerdir.
Bu ay sonunda Türkiye'ye döneceğim Türkiye'den de satın alabilirim o yüzden Türkiye'den de link paylaşabilirsiniz, şimdiden teşekkürler.