SIM kart nasıl bozulur?

aslankaynak

Yoctopat
Daha fazla  
SIM kartım gece 02'ye kadar çalışıyordu. Sabah kalktım11. 12 arası simkart yok mesajı vardı Türk çele gittim kart bozuk dediler.
SIM kart fiber bir malzeme üzerine metal ve altın kaplama bir madde olması lazım dışarıdan müdahale olmadıgı müddetçe bozulmaması gerekiyor. Yeter ki şirket hattı durdurmasın yeni bir sistem her halde 137 TL. Yeniliyorsun yılbaşı üzeri 1 milyon kişiye uygulanırsa 137 milyon türksele gelir. Tabii hiçbir kontrol olmaz ise şirketler istedigi gibi vatan daşı öper. Okuyanlara saygılar. Eger SIM kart nasıl bozulur bilen varsa buraya yazar mı bizleri aydınlatmak için?

SIM kartım gece 02'ye kadar çalışıyordu. Sabah kalktım11. 12 arası simkart yok mesajı vardı Türk çele gittim kart bozuk dediler.
SIM kart fiber bir malzeme üzerine metal ve altın kaplama bir madde olması lazım dışarıdan müdahale olmadıgı müddetçe bozulmaması gerekiyor. Yeter ki şirket hattı durdurmasın yeni bir sistem her halde 137 TL. Yeniliyorsun yılbaşı üzeri 1 milyon kişiye uygulanırsa 137 milyon türksele gelir. Tabii hiçbir kontrol olmaz ise şirketler istedigi gibi vatan daşı öper. Okuyanlara saygılar. Eger SIM kart nasıl bozulur bilen varsa buraya yazar mı bizleri aydınlatmak için?
Anladığım kadarıyla sabah kalktığınızda kartınızın çalışmadığını fark ettiniz ve gittiğiniz Turkcell şubesinde kartınızın donanımsal hasarlı olduğunu öğrendiniz. Öncelikle endişenizi anlıyorum fakat bu tarz durumlar oluşabilir. Kartınız telefonunuzun içinde yüksek ısıya maruz kalmış veya daha bir çok olumsuz koşul ile karşılaşmış olabilir. Eğer cidden haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız ve bu durumun Turkcell tarafından kasıtlı şekilde gerçekleştirildiğini düşünüyorsanız lütfen 0532 532 00 00 numaralı telefon ile iletişime geçin. Onlar böyle bir durumda ücret almadan size SIM kart sağlayabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı