Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2019 #1 Elimde bir 3G SIM kart var. Bu SIM kartı içine takıp Vodafone'un şebeke internetini bilgisayar veya telefon ile paylaşabilir bir şey arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Elimde bir 3G SIM kart var. Bu SIM kartı içine takıp Vodafone'un şebeke internetini bilgisayar veya telefon ile paylaşabilir bir şey arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sertaç Binli Kilopat Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 493 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri (IT) 20 Temmuz 2019 #2 Evinizde kullanılmayan bir akıllı telefon var ise kişisel erişim noktası olarak kullanabilirsiniz.
Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2019 #3 Sertaç Binli dedi: Evinizde kullanılmayan bir akıllı telefon var ise kişisel erişim noktası olarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Elimde kullanmadım akıllı telefon olmadığından sormuştum.
Sertaç Binli dedi: Evinizde kullanılmayan bir akıllı telefon var ise kişisel erişim noktası olarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Elimde kullanmadım akıllı telefon olmadığından sormuştum.