Çözüldü SIM kart tekrar takılırsa dosyalar ve rehber gelir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Weritoze

Decapat
Arkadaşlar, telefonu değiştireceğim ancak sildiğim rehber kişileri veya sildiğim uygulamalar geri gelir mi?

Farkındayım aşırı aptalca bir soru ancak hiç bilgim olmadığından merak ettim.

Çözüm
SIM kartınızda uygulama saklanmıyor. Eğer rehberinizi SIM kartınıza kaydettiyseniz ve rehberi silmediyseniz rehberiniz gelir.
Numaraları SIM’e kaydettiyseniz gelir. Telefonda kaldıysa ve Google-iCloud hesabına yedeklemediyseniz gelmez. Dosyalar da SIM ile alakalı değil. Onları yine Google ya da iCloud bulut hesaplarına yedeklediyseniz gelir sadece.

Mesela ben 2016 SE’den 2020 SE’ye geçerken hiçbir şey yapmadım. Uygulamalarım, arka planım, uygulama düzeni, SMS’lerim, galerim ve numaralarım dahil her şey yeni telefona otomatik olarak bulut hesabından yedeklendi.

Eğer numaralar sım'e kayıtlıysa numaralar gelir ama dosyalar bu şekilde getirilemez.

Edit: Yanlış anlamışım, hayır gelmez.

Rehberini simin içine kaydettiysen gelir kaydetmediysen gelmez.

Sım kartınızda uygulama saklanmıyor. Eğer rehberinizi sım kartınıza kaydettiyseniz ve rehberi silmediyseniz rehberiniz gelir.

Teşekkürler arkadaşlar merakımı giderdiğiniz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı