SIM kart var ama şebeke yok

glitchTRAP

Yoctopat
SIM kişilerim görünüyor lakin arama yapamıyorum. Yalnızca acil çağrılar için diyor. Nasıl düzeltirim?

SIM kişilerim görünüyor lakin arama yapamıyorum. Yalnızca acil çağrılar için diyor. Nasıl düzeltirim?
Sim kişilerinin görünmesinde şebekenin bir etkisi yok ki. Her türlü görürsünüz. Operatör seçme ayarını otomatiğe alın düzelir umarım.

Önceden arama yapabiliyor muydun?
Eğer yapabiliyosan içindeki anten kablosu veya anten bozulmuş olabilir.
eğer değilse imei kaydın yoktur.
kılıfını çıkarıp yüksek biryere çıkar telefonu çekiyosa azda olsa anteninde sorun var demek.

SIM kişilerinin görünmesinde şebekenin bir etkisi yok ki. Her türlü görürsünüz. Operatör seçme ayarını otomatiğe alın düzelir umarım.

Şu an bu ağa bağlanılamıyor diyor.

Arama'ya girip*#06# yapın çıkan kodu Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama adresinde bulunan kutuya yazın sorgulayın. Çıkan ekranın fotoğrafını çekip gönderin.

Telefon orijinal e-Devlet'te gorunuyor.

Son düzenleme:
Şu an bu ağa bağlanılamıyor diyor.

Telefon orijinal e-Devlet'te gorunuyor.
Numara taşıma falan yaptıysanız henüz açılmamış olabilir. Başka bir sim kart takıp deneyin en azından telefonda bir sorun olmadığını sadece sim kartın sorunlu olduğu netleşmiş olur ve hangi operatörü kullanıyorsanız yeni sim kart verirler ücretsiz.

Müşteri hizmetlerini arayıp hattınız daha açılmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…