anthony1337 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2018 #1 Selam. 4.5G'ye geçeceğim 3 sorum var, Ücretli mi? Rehberimdeki kişiler silinir mi? Numaram değişir mi? Cevaplarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2018
Selam. 4.5G'ye geçeceğim 3 sorum var, Ücretli mi? Rehberimdeki kişiler silinir mi? Numaram değişir mi? Cevaplarsanız sevinirim.
odell Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 369 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Eylül 2018 #2 anthony1337 dedi: Selam. 4.5G'ye geçeceğim 3 sorum var, Ücretli mi? Rehberimdeki kişiler silinir mi? Numaram değişir mi? Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 1) Turkcell'de ilk kez 4.5G destekli sim kart alacaklar için ücretsizdi, şimdi nasıl bilmiyorum. Operatörünüzün sitesinden öğrenmeniz gerekir. 2) Sim kart kişileri silinmiyor diye hatırlıyorum ancak rehberinizi telefon hafızasına veya Google hesabınıza kaydederseniz, riske atmamış olursunuz. 3) Numaranız değişmez.
anthony1337 dedi: Selam. 4.5G'ye geçeceğim 3 sorum var, Ücretli mi? Rehberimdeki kişiler silinir mi? Numaram değişir mi? Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 1) Turkcell'de ilk kez 4.5G destekli sim kart alacaklar için ücretsizdi, şimdi nasıl bilmiyorum. Operatörünüzün sitesinden öğrenmeniz gerekir. 2) Sim kart kişileri silinmiyor diye hatırlıyorum ancak rehberinizi telefon hafızasına veya Google hesabınıza kaydederseniz, riske atmamış olursunuz. 3) Numaranız değişmez.
Octagon Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 664 15 Eylül 2018 #3 anthony1337 dedi: Selam. 4.5G'ye geçeceğim 3 sorum var, Ücretli mi? Rehberimdeki kişiler silinir mi? Numaram değişir mi? Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Herhalde artık değişim ücretli. Eğer kişileriniz sim karta kayıtlı ise silinebilir. Numaranız değişmez. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2018
anthony1337 dedi: Selam. 4.5G'ye geçeceğim 3 sorum var, Ücretli mi? Rehberimdeki kişiler silinir mi? Numaram değişir mi? Cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Herhalde artık değişim ücretli. Eğer kişileriniz sim karta kayıtlı ise silinebilir. Numaranız değişmez.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 15 Eylül 2018 #4 Ücretsiz 4.5G'ye değişim kampanyasında SIM kartınız değiştirilmekte. https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/4-5gye-gecis-ucretsiz-sim-kart-kampanyasi Vodafone Türkiye 4.5G SIM Kart Kampanyası > Kampanyalar > Web > Türk Telekom SIM rehberindeki kişiler silinir. O yüzden telefonuna veya harici ortama kişileri yedekleyin. Numaran değişmez.
Ücretsiz 4.5G'ye değişim kampanyasında SIM kartınız değiştirilmekte. https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/4-5gye-gecis-ucretsiz-sim-kart-kampanyasi Vodafone Türkiye 4.5G SIM Kart Kampanyası > Kampanyalar > Web > Türk Telekom SIM rehberindeki kişiler silinir. O yüzden telefonuna veya harici ortama kişileri yedekleyin. Numaran değişmez.