SIM Kartı Eskidiğinden Dolayı Aramalarda Sorun Çıkabilir mi?

Telefon SIM kartı tanıyor mu şu an?

Tanıyor ama başka bir numarayı aramak istediğimde ya 30-35 sn bekletip arıyor ya da çaldırmadan kapatıyor bunu 3-5 kere tekrarladıktan sonra karşı tarafı arıyor. Aynısı beni arayan kişi içinde geçerli. Geçenlerde arkadaşım armış 2 kere ama bende gözükmedi bildirimi de düşmedi.

Telefon nedir? Annem dahil 3 akrabamda Redmi 9C var ve hepsi bu sorunu yaşıyor. Operatör sağlayıcınız ile iletişime geçerseniz onlar anlık olarak simkart durumunu belirleyebiliyorlar, sorun hat kaynaklı ise değişim sağlarlar.

Telefon nedir? Annem dahil 3 akrabamda Redmi 9C var ve hepsi bu sorunu yaşıyor. Operatör sağlayıcınız ile iletişime geçerseniz onlar anlık olarak simkart durumunu belirleyebiliyorlar, sorun hat kaynaklı ise değişim sağlarlar.

Redmi Note 10 Pro. Vodafone. Nedeceğim onlara siz ne dediniz de çözüldü? Çözüldüyse tabii.

Redmi Note 10 Pro. Vodafone. Nedeceğim onlara siz ne dediniz de çözüldü? Çözüldüyse tabii.

Vodafone'un müşteri hizmetleri ile iletişim kurmak problemli, kaldı ki vodafona hattın kendi de problemli. Bir Vodafone bayisine gidin ve durumu belirtin, onlar bilgisayar üzerinden hattınızın sağlıklı çalışıp çalışmadığını tespit ediyorlar ve problem hattınızdan kaynaklı ise yeni hat veriyorlar. Turkcell'de bir defa başıma gelmişti ve sorun SIM kartta olduğu için bana bayide yeniden hat verdiler. Vodafone'da başıma geldiğinde ise sorun olmadığını iddia edip durdular ve en son geri eski operatörüme dönerek sorunu çözdüm.

Vodafone'un müşteri hizmetleri ile iletişim kurmak problemli, kaldı ki vodafona hattın kendi de problemli. Bir Vodafone bayisine gidin ve durumu belirtin, onlar bilgisayar üzerinden hattınızın sağlıklı çalışıp çalışmadığını tespit ediyorlar ve problem hattınızdan kaynaklı ise yeni hat veriyorlar. Turkcell'de bir defa başıma gelmişti ve sorun SIM kartta olduğu için bana bayide yeniden hat verdiler. Vodafone'da başıma geldiğinde ise sorun olmadığını iddia edip durdular ve en son geri eski operatörüme dönerek sorunu çözdüm.
vodofonun uygulamasında tobi var oraya yazdım birçok defa hattı kontrol ettiler hatta oturduğum yerdeki şebekeden kontrol ettiler bi sorun yok olarak gözüküyor

Sim kart eskirse cihaz ya tanır ya tanımaz, sim kart sadece kimlik bilgisi içerir herhangi bir performans artışına veya kaybına neden olamaz yani. Ya servis sağlayıcı ya telefon sıkıntılı.

Başka telefonda deneme şansın var mı?
Deniyorum görcez. Zaten hep lazım olduğunda çalışmıyor olmadığı zaman çalışıyor

SIM kart eskirse cihaz ya tanır ya tanımaz, SIM kart sadece kimlik bilgisi içerir herhangi bir performans artışına veya kaybına neden olamaz yani. Ya servis sağlayıcı ya telefon sıkıntılı.

Benim tek sorunum arama ve aranma hocam internet veya mesaj gönderebiliyorum. Telefon sıkıntılı olsa intde çekmez SMS de gitmez sistem dosyalarıyla sorun olsa düzelirdi 2 kere format, 1 kere de ROM yükledim olmadı orj döndüm tekrar

Başka telefonda deneme şansın var mı?

Başa bir SIM kartı taktım aynı telefona o da yazın alındı, BİMCELL ama. Şu anda onda hiçbir soru yok 2-3 saattir kullanıyorum tabii 1-2 gün sonra bozulur mu bilmem.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı