7-8 yıllık SIM kartım var ve arada sırada arama yapamıyorum, alamıyorum. Eskidiğinden dolayı olabilir mi?
Telefon SIM kartı tanıyor mu şu an?
Telefon nedir? Annem dahil 3 akrabamda Redmi 9C var ve hepsi bu sorunu yaşıyor. Operatör sağlayıcınız ile iletişime geçerseniz onlar anlık olarak simkart durumunu belirleyebiliyorlar, sorun hat kaynaklı ise değişim sağlarlar.
Redmi Note 10 Pro. Vodafone. Nedeceğim onlara siz ne dediniz de çözüldü? Çözüldüyse tabii.
vodofonun uygulamasında tobi var oraya yazdım birçok defa hattı kontrol ettiler hatta oturduğum yerdeki şebekeden kontrol ettiler bi sorun yok olarak gözüküyorVodafone'un müşteri hizmetleri ile iletişim kurmak problemli, kaldı ki vodafona hattın kendi de problemli. Bir Vodafone bayisine gidin ve durumu belirtin, onlar bilgisayar üzerinden hattınızın sağlıklı çalışıp çalışmadığını tespit ediyorlar ve problem hattınızdan kaynaklı ise yeni hat veriyorlar. Turkcell'de bir defa başıma gelmişti ve sorun SIM kartta olduğu için bana bayide yeniden hat verdiler. Vodafone'da başıma geldiğinde ise sorun olmadığını iddia edip durdular ve en son geri eski operatörüme dönerek sorunu çözdüm.
Deniyorum görcez. Zaten hep lazım olduğunda çalışmıyor olmadığı zaman çalışıyorBaşka telefonda deneme şansın var mı?
SIM kart eskirse cihaz ya tanır ya tanımaz, SIM kart sadece kimlik bilgisi içerir herhangi bir performans artışına veya kaybına neden olamaz yani. Ya servis sağlayıcı ya telefon sıkıntılı.
Başka telefonda deneme şansın var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.