SIM Kartı Eskidiğinden Dolayı Aramalarda Sorun Çıkabilir mi?

1-2 gün kullanabilirsen buraya da yazabilir misin?

14-15 saat falan oldu glba sorun yok şu anda ama kullanacağım 1-2 gün daha.

Hala bir sorun yok çatır çatır çalışıyor.

O zaman sorun SIM kartında olabilir. Eskisini kullanmayı dene sorun devam ederse kesinleşmiş olabilir.

O zaman sorun SIM kartında olabilir. Eskisini kullanmayı dene sorun devam ederse kesinleşmiş olabilir.

Evet yeni SIM kartında herhangi bir bir problem yaşamadım ama eski yi taktiktan 2-3 saat sonra sorunlar başladı sorun eskimiş olmasıymış aynı numaraya yeni SIM kartı cıkarttıracağım.

Evet yeni SIM kartında herhangi bir bir problem yaşamadım ama eski yi taktiktan 2-3 saat sonra sorunlar başladı sorun eskimiş olmasıymış aynı numaraya yeni SIM kartı cıkarttıracağım.

Sorunun çözüldüğüne sevindim.

7-8 yıllık SIM kartım var ve arada sırada arama yapamıyorum, alamıyorum. Eskidiğinden dolayı olabilir mi?
Mevcut Sim kartımı BİMCELL ilk çıktığında almıştım, neredeyse 10 sene olmuştur ve hiç sorun yaşamadım. Ancak yakınımdakiler bunun gibi sorunlar yaşıyor. Bence sorun cihazdan kaynaklanıyor ama çözemedim.

7-8 yıllık SIM kartım var ve arada sırada arama yapamıyorum, alamıyorum. Eskidiğinden dolayı olabilir mi?

Annem yaklaşık 10 yıl aynı SIM kartı kullandı bir sorun olmadı SIM karttan kaynaklı degildir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…