Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 22 Ocak 2024 #11 Harita bilgilerini hattınız üzerinden internetten ve haritada konumunuzu işaretlemek için de gps'den faydalanılır. Siz çevrimdışı harita kullanacağınız için konumunuzu gps haritada işaretleyecektir.
Harita bilgilerini hattınız üzerinden internetten ve haritada konumunuzu işaretlemek için de gps'den faydalanılır. Siz çevrimdışı harita kullanacağınız için konumunuzu gps haritada işaretleyecektir.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 23 Ocak 2024 #12 Ahmet12421 dedi: Benim dediğim hat, SİM kartı. Genişletmek için tıkla... Evet ben de onu kast ettim, sim kartı telefondan çıkarırsam konumumu görüp ona göre yol tarifi yapar mı ondan emin olamadım.
Ahmet12421 dedi: Benim dediğim hat, SİM kartı. Genişletmek için tıkla... Evet ben de onu kast ettim, sim kartı telefondan çıkarırsam konumumu görüp ona göre yol tarifi yapar mı ondan emin olamadım.