Rehber SIM Menüsü Devre Dışı Bırakma

Cep Kartvizit dediğiniz şey bambaşka birşey. Kurumsal hatlar için birisiyle konuştuktan sonra eğer onay verirseniz (ekrana bu şekilde çıkıyor) İsim, Soyisim ve mesleğiniz gibi sizin belirlediğiniz bilgileri gönderiyor. Bu verilen hizmetin Cep Kartvizit ile alakası yok ne yazık ki.

Bu işlem yaptıktan sonra geliştirici seçeneklerini kapattırsam yaptığım değişiklikler silinir mi?

@Recep Baltaş bey, konuda DH forumda benim açtığım konudan esinlenme var mı acaba? Öyleyse bu benim için gururdur çünkü. Çok sevindim yararlı bir konu açmışım demek ki.

Merhabalar, bu komut paneli üzerinden Telefonumdan bilgisayara, UBS aracılığıyla ses akışını sağlamam olası mı? Bluetooth olarak değil USB üzerinden medya akışı yapmak istiyorum PC'ye.

Samsung Galaxy S22+ üzerinden denendi ve çalışıyor. Güncel cihazlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bunu operatörler üzerinden iptal etmek imkansız. Siz ne kadar bu bildirimleri engellemek için talep oluştursanız bile silmeden bunun önüne geçmek mümkün değil. Gönderilen mesajlar her zaman tanıtım mesajları olmuyor. Bazıları "Class 0 ve Flash message" olarak geçiyor ve bu da silmeden engellemek mümkün değil.
Bu sistem uygulaması ekran süresini limitsiz olarak açık bıraktığı ve kilit açmadan açıldığı için ekran yanığı ve sizin haberiniz yokken bataryanın azalması gibi problemlere sebep olabilir.

Hocam Turkcell'e giriş yaptığımda o uygulamadan giriş onayla vs ekran geliyor şimdi ben bu uygulamali ADB ile zorla silersem Turkcell'e nasıl giriş yapacağım.

Konunun güncelliği ne durumdadır? İlk komutu girdikten sonra hata vari mesaj çıkıyor CMD'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…