SIM Racing için G29 alınır mı?

arda307

Hectopat
Dostlar merhaba, Le Mans Ultimate oynamak için Logitech G29 almak istiyorum. Bazen Forza Horizon da oynuyorum fakat genel anlamda daha çok Simulator Racing için alacağım.
Önerileriniz nedir?

Hocam G29 kullanıcısı olarak pek racing oyunlarına uygun olmadığını gördüm. Direksiyonun yapısı pek uygun değil. Forza Horizon 5 ise 180 derece çalıştığı için bende hiç zevk vermedi. Size tavsiyem şehrinizde bir G29 olan kafeye gidip orada denemeniz.

Hocam Sim Racing ve G29'u aynı cümle içinde kullanmak Direct Drive modellere harakettir

Şu konuyu inceleyiniz.

Ayrıca şu konuyu da inceleyin kavgada tarafınızı seçin ve PXN V10 Pro alın

Ne alınabilir peki G29 yerine yakın fiyatlarda?
Hocam cevabı verdim yukarıda

Bütçeniz varsa Moza R3 (Ben alıp sıkıntı yaşadım önermem ama öneren de çok)

Ya da

PXN V10 Pro. Mutlaka bu direct drive setleri kullanın. G29 gibi dişli sistemlerin oyuncak olduğunu anlarsınız hiç heveslenip dişli modellere paranızı vermeyin.

Forza Motorsport için güzel bir tercih olacaktır ben aldığımdan beri oynuyorum ve aşırı keyif veriyor G29 ile.

Genel anlamda baktığımda V10 Pro'nun G29'a göre tek eksisi vitessiz satılması, açıkçası ben vites aramıyorum. Zaten direksiyon'da kulakçık mevcut. Hem Arcade değil de daha çok Sim racing oynayacağımdan dolayı kayışlı bir direksiyon almak daha mantıklı olacaktır. O yüzden PXN V10 Pro aklıma yattı. Fakat pek deneyen veya yorum yapan yok bu ürün ile ilgili.

Hocam V10 Pro kayışlı değil Direct Drive düzelteyim orayı T300 RS kayışlıdır mesela.
Ürünle ilgili fazla yorum olmamasının nedeni bir tek ithalatçısı var ve reklamını yapmamış ürünün. Ben inceleyip insanlara önermesem kimsenin haberi yoktu

Halbuki yurtdışında Ultra modelinin oldukça fazla incelemesi var. (Ultra modelin Pro'dan farkı pedal seti ve şuan yalnızca Pro modeli var ülkemizde)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aklımda Moza R5 vardı fakat bu setlere nazaran 2 katı fiyat bandında olduğundan vazgeçtim. Ayrıca PXN piyasası yoktur, satmak istediğimde elimden çıkartmam zor olacaktır.

Aklımda Moza R5 vardı fakat bu setlere nazaran 2 katı fiyat bandında olduğundan vazgeçtim. Ayrıca PXN piyasası yoktur, satmak istediğimde elimden çıkartmam zor olacaktır.
Hocam bir heves alıp kullanıp satarım diyorsanız girmeyin zaten. Ben kullanıcıya öneriyorum. Hayatımın hiç bir ürünü 2. el piyasası için almadım. Öyle olunca daha ucuza alacağım daha iyi bir modelden feragat etmiş olurum. Piyasası vs hiç umrumda değil PXN'in yeni gelecek VD serilerini bekliyorum isterse elimde patlasın ama Moza'da yaşadığım hayal kırıklığından sonra tek şansım VD serileri.

Moza'nın reklamı çok yapıldı ve 2 buçuk senedir olan modeller onlar. Bu set çıkalı 2-3 ay oldu max. O yüzden piyasasının olmaması doğal değil mi. Birilerinin alması lazım ki piyasası oluşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…