ecsaglikoglu
Femtopat
Daha fazla
Merhabalar,
Technopat'ta yeniyim ve bilgisayar ile ilgili çok az bilgim var. Eğer bir hatam olursa affola.
Başlıkta da yazdığım üzere odama simracing kokpit kurmak istiyorum. Böylece Forza Horizon 4, Assetto Corsa, Assetto Corsa competizione, gran turismo gibi oyunlarımı daha iyi bir şekilde oynayabilirim. Ancak sormak istediğim birkaç sorum var.
Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Technopat'ta yeniyim ve bilgisayar ile ilgili çok az bilgim var. Eğer bir hatam olursa affola.
Başlıkta da yazdığım üzere odama simracing kokpit kurmak istiyorum. Böylece Forza Horizon 4, Assetto Corsa, Assetto Corsa competizione, gran turismo gibi oyunlarımı daha iyi bir şekilde oynayabilirim. Ancak sormak istediğim birkaç sorum var.
- Ekran kartım XFX RX 5500 XT 4 GB VRAM'li model. Eğer kendime bir kokpit yaparsam, yukarıda saydığım oyunları 3 adet MSI G271 27” 144Hz. 1ms monitörlerle oynamak istiyorum. Güncel olarak kullandığım ekran kartım bana yeter mi? Yaklaşık kaç FPS alırım?
- (Ekran kartının üzerinde 3 adet DisplayPort, 1 adet HDMI portu var. Monitörlerimde 1 adet DisplayPort 2 HDMI port var. Monitörleri ekran kartına DisplayPort üzerinden bağlayabilir miyim?)
- 650W 80+ bir Power Supply kullanıyorum. 3 monitörle kullanmam durumunda herhangi bir sorun yaratır mı?
- 16 GB RAM yeterli mi?
Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.