CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 26 Kasım 2020 #81 Canlı dersim başlayana kadar Technopat'a bakıyorum.
3 359107 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Kasım 2020 #82 White Chocolate Mocha dedi: Hocam DC'den ekleyin de hallederiz. xDeust#9966 Genişletmek için tıkla... Arkadaşlık attım, ben yakın zamanda kısaca bilgisayarım diye bir video yapacağım. Belki o video ile ilgili konuşuruz.
White Chocolate Mocha dedi: Hocam DC'den ekleyin de hallederiz. xDeust#9966 Genişletmek için tıkla... Arkadaşlık attım, ben yakın zamanda kısaca bilgisayarım diye bir video yapacağım. Belki o video ile ilgili konuşuruz.
MikailSorunsuz Picopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 41 Yer Tavuk Kümesi 26 Kasım 2020 #83 Sağlıksız bir kahvaltı ile şişko oluyorum, ama mutsuz değilim.
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #84 muleka40 dedi: Snopy SG-302 gamepadimin gelmesini bekliyorum. Verdiğim 65 liranin karşılığını verir inşallah. 5 ay çalışırsa tamam derim. Genişletmek için tıkla... Eğer FPS/TPS oynayacaksan hata etmişsindir kardeşim analogları çöp. Ama FIFA gibi oyunlarda sorun yaşamazsın.
muleka40 dedi: Snopy SG-302 gamepadimin gelmesini bekliyorum. Verdiğim 65 liranin karşılığını verir inşallah. 5 ay çalışırsa tamam derim. Genişletmek için tıkla... Eğer FPS/TPS oynayacaksan hata etmişsindir kardeşim analogları çöp. Ama FIFA gibi oyunlarda sorun yaşamazsın.
muleka40 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 26 Kasım 2020 #85 T3tracon dedi: Eğer FPS/TPS oynayacaksan hata etmişsindir kardeşim analogları çöp. Ama FIFA gibi oyunlarda sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... FIFA pes oynayacağım zaten. Ama Dark Souls gibi bir hayalim vardı çöp ettiğin için teşekkürler (şaka)
T3tracon dedi: Eğer FPS/TPS oynayacaksan hata etmişsindir kardeşim analogları çöp. Ama FIFA gibi oyunlarda sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... FIFA pes oynayacağım zaten. Ama Dark Souls gibi bir hayalim vardı çöp ettiğin için teşekkürler (şaka)
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 26 Kasım 2020 #86 Bu konuya mesaj yazıyorum.
Skywalker 12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #87 Overclock yapmaya çalışıyorum ama hâlâ başaramadım.Aslinda ilerleme var ilk başta 5 dakikada bir donuyordu şimdi 40dk oldu bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim.
Overclock yapmaya çalışıyorum ama hâlâ başaramadım.Aslinda ilerleme var ilk başta 5 dakikada bir donuyordu şimdi 40dk oldu bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Kasım 2020 #88 hadwiger dedi: Koi To Uso diye bir anime keşfettim, ilk bölümünü de izledim güzele benziyor. @Samotne Ciasteczka bu anime izlemeye değer mi sence? Genişletmek için tıkla... Bence ecchi olmayan her anime izlenmeye değer. Tecrübe kazanırsınız hiç olmazsa. Söylediğin anime ecchi değil sanırım.
hadwiger dedi: Koi To Uso diye bir anime keşfettim, ilk bölümünü de izledim güzele benziyor. @Samotne Ciasteczka bu anime izlemeye değer mi sence? Genişletmek için tıkla... Bence ecchi olmayan her anime izlenmeye değer. Tecrübe kazanırsınız hiç olmazsa. Söylediğin anime ecchi değil sanırım.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 28 Kasım 2020 #89 Samotne Ciasteczka dedi: Bence ecchi olmayan her anime izlenmeye değer. Tecrübe kazanırsınız hiç olmazsa. Söylediğin anime ecchi değil sanırım. Genişletmek için tıkla... 2 günde bitirdim. Gerçi diğer animeleri göre kısa, 12 bölüm. Bu tarz fantastik öğe olmayan animeleri daha çok seviyorum galiba.
Samotne Ciasteczka dedi: Bence ecchi olmayan her anime izlenmeye değer. Tecrübe kazanırsınız hiç olmazsa. Söylediğin anime ecchi değil sanırım. Genişletmek için tıkla... 2 günde bitirdim. Gerçi diğer animeleri göre kısa, 12 bölüm. Bu tarz fantastik öğe olmayan animeleri daha çok seviyorum galiba.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Kasım 2020 #90 hadwiger dedi: 2 günde bitirdim. Gerçi diğer animeleri göre kısa, 12 bölüm. Bu tarz fantastik öğe olmayan animeleri daha çok seviyorum galiba. Genişletmek için tıkla... Artık çoğu modern anime 12 bölüm zaten sanırım. Hep 12, hep 12. Naruto'yu saymıyorum, onu bitiren mezarda. Ek olarak aşırı sıkıcı.
hadwiger dedi: 2 günde bitirdim. Gerçi diğer animeleri göre kısa, 12 bölüm. Bu tarz fantastik öğe olmayan animeleri daha çok seviyorum galiba. Genişletmek için tıkla... Artık çoğu modern anime 12 bölüm zaten sanırım. Hep 12, hep 12. Naruto'yu saymıyorum, onu bitiren mezarda. Ek olarak aşırı sıkıcı.