Şimdiden LGS'ye çalışmak

spesflyyyy

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar ben şu zamanada kadar çok çalışmadım yani test çözmedim 300 puan civarı alıyorum. Denemelerden eğer 3 ay gece gündür durmadan çalışırsam 440'a çıkarabilir miyim? Puanımı ya da 420 böyle bir şey yapan varsa lütfen tecrübelerini yazsın.

Hiçbir şey imkansız değil. Şu an geç midir onu bilemem ama düzgün ve anlayarak çalışırsan bu puanlar hayal olmayacaktır.

Şuanki denemelerini fullemen veya 1-2 yanlış çıkarman lazım. Ben 6 yanlış çıkartıyordum ama LGS'de yanlış işaretlemeden dolayı 5 sorum gitti ve puanım 393 oldu. Tabii ki düzenli çalışırsan çıkartırsın.

Burda sana yapamazsın deseler çalışmayı bırakacak mısın ? Elinden gelenin en iyisi yap, çok çalış ondan sonra emeğinin karşığılığını alırsın zaten. Birden derse yüklenirsen çabuk sıkılırsın bol mola koy.

Bende senle aynı durumdaydım. Denemelerden 300-350 civarı alıyordum. Son bir ay aklım başıma gelmişti 1 ay boyunca her gün düzenli çalışma ile 402 puan almıştım.

Kişiden kişiye değişir. Okuldaki arkadaşım 7/24 çalıştı 360 aldı. Ders dinleyerek 430 aldım. Denemelerde 350 üstüne çıkmadım hiç çünkü hiç önemli gelmiyor sallıyıp geçiyorum. Bursluluğuda 487 ile kazandım. Sadece 20'li deneme çözdüm 1 adet. Ama biraz zekiysen ve sayısalın iyiyse kolaylıkla 375 üstü görürsün. Ama sözelin kötüyse onun üstüne git biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…