Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 29 Haziran 2018 #2 Önceki adıyla Evie Frye adlı muhterem forumdan ayrıldı mı? Kendisini yakından tanırdım. Biraz şoke oldum. Bir gerekçe söz konusuysa öğrenmek isterim. İyi çalışmalar. Kendisi bir gün yeniden Sosyal'e geri dönecek mi? @Jira @Mikail Fidan Bu arada Mikail Bey size bildirim gitse de link olarak sizi etiketleyemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2018
Önceki adıyla Evie Frye adlı muhterem forumdan ayrıldı mı? Kendisini yakından tanırdım. Biraz şoke oldum. Bir gerekçe söz konusuysa öğrenmek isterim. İyi çalışmalar. Kendisi bir gün yeniden Sosyal'e geri dönecek mi? @Jira @Mikail Fidan Bu arada Mikail Bey size bildirim gitse de link olarak sizi etiketleyemedim.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 29 Haziran 2018 #3 Herhangi bir yatırım ya da ceza sonucu hesabı silinmedi. Kullanıcı kendi isteği üzere hesabı silindi. Bunun birçok sebebi olabilir. Tekrar Sosyal'e geri gelir mi sorusuna tek bir kişi cevap verebilir. O da maalesef burada değil.
Herhangi bir yatırım ya da ceza sonucu hesabı silinmedi. Kullanıcı kendi isteği üzere hesabı silindi. Bunun birçok sebebi olabilir. Tekrar Sosyal'e geri gelir mi sorusuna tek bir kişi cevap verebilir. O da maalesef burada değil.