Simetrik internet sağlayan ISS önerisi

fatsaordu

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar,
İki ay sonra tarife değiştireceğim altyapım fiber destekliyor ve TT altyapısı için simetrik internet veren bir ISS arıyorum, tarifeli veya tarifesiz olması önemli değil, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

TurkNet veya Türk Telekom öneririm şu an Türk Telekom'un ADSL internetini kullanıyorum gayet iyi çalışıyor ve müşteri hizmetleri 7/24 çalışıyor.

TT altyapısından bireysel bir kullanıcı olarak simetrik bir hizmet alamazsınız. Kurumsal hizmetlerde oluyor diye biliyorum sadece, onda da mevcut altyapıdan oluyor mu bilmiyorum Metro Ethernet çekiyorlar genelde
Aradığım cevap buydu teşekkür ederim, peki TT altyapıda tüm ISS'ler aynı Upload hızını mı veriyor, Ben 100 Megabit pakete geçmeyi düşünüyorum en yüksek upload hızını hangi ISS sağlıyor?

Türksat daha düşük veriyor galiba TT altyapısından biraz değişik orada işleyiş. Onun dışında tüm firmalar aynı. Hatta şöyle örnek vereyim. Geçen hafta ve önceki hafta TT 100 ve 75Mbps paket kullananların upload hızlarını 100/20 ve 75/15 olarak güncelledi. Bazı TT altyapısından Turkcell kullananlar artmadığını söylemiş ama onun dışında tüm firmalarda arttı ben aksi bir durum görmedim. O da muhtemelen Turkcell ile ilgili bir durum. Ben de TT altyapısından başka bir firma kullanıyorum ve benim de yükseldi. Hatta şu anda TT muhtemelen bir şeyler deniyor ve 1000 upload alanlar var başka firmalarda bile. Ben de 50 alıyorum aktif olarak. Kısacası TT altyapısında tüm firmalar aynı uploadı veriyor istisnalar hariç ve ipler tamamen TT'nin elinde. Bir gece dediler yarın upload yükseltiyoruz ve yükseldi

Aynen hocam şu an 100/1000 veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…