erhan19 Megapat Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #1 Netmaster Infinity 401 Modem kullanıyorum. Simetrik NAT'ı nasıl kapatabilirim?
BMW M4 Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 63 3 Haziran 2020 #2 Hani bir numara var 192.168 felan diye onu girin arama motoruna şifrenizi felan yazın, ardından orda menüde vardır tahminimce.
Hani bir numara var 192.168 felan diye onu girin arama motoruna şifrenizi felan yazın, ardından orda menüde vardır tahminimce.
erhan19 Megapat Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #3 BMW M4 dedi: Hani bir numara var 192.168 felan diye onu girin arama motoruna şifrenizi felan yazın, ardından orda menüde vardır tahminimce. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girebiliyorum. Sadece ayarlarda göremediğim için soruyorum
BMW M4 dedi: Hani bir numara var 192.168 felan diye onu girin arama motoruna şifrenizi felan yazın, ardından orda menüde vardır tahminimce. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girebiliyorum. Sadece ayarlarda göremediğim için soruyorum
Daigo Tsuwabuki Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 52 28 Şubat 2021 #4 erhan19 dedi: Modem arayüzüne girebiliyorum. Sadece ayarlarda göremediğim için soruyorum Genişletmek için tıkla... genelde WAN ayarlarında oluyor
erhan19 dedi: Modem arayüzüne girebiliyorum. Sadece ayarlarda göremediğim için soruyorum Genişletmek için tıkla... genelde WAN ayarlarında oluyor
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #5 NAT kapatırsanız internet IPv4 üzerinde gider. Ancak NAT türü olan Full-Cone NAT tipine geçerseniz Simetrik NAT'dan kurtulursunuz. KabloNet modemlerinde Full-Cone NAT tipi olduğunu sanmıyorum.
NAT kapatırsanız internet IPv4 üzerinde gider. Ancak NAT türü olan Full-Cone NAT tipine geçerseniz Simetrik NAT'dan kurtulursunuz. KabloNet modemlerinde Full-Cone NAT tipi olduğunu sanmıyorum.