Daigo Tsuwabuki Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 52 10 Şubat 2021 #1 Simetrik NAT'ı nasıl kapatabilirim? Şu an kapatmam gerekiyorda. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2021
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #2 Daigo Tsuwabuki dedi: Simetrik NAT'ı nasıl kapatabilirim? Şu an kapatmam gerekiyorda. Genişletmek için tıkla... Modem ayarlarında NAT'ı kapatabilirsiniz. Yoksa Fullcone mu yapmak istiyorsunuz? Asus modem/router'larda burada bulunuyor. WAN Ayarları.
Daigo Tsuwabuki dedi: Simetrik NAT'ı nasıl kapatabilirim? Şu an kapatmam gerekiyorda. Genişletmek için tıkla... Modem ayarlarında NAT'ı kapatabilirsiniz. Yoksa Fullcone mu yapmak istiyorsunuz? Asus modem/router'larda burada bulunuyor. WAN Ayarları.
Daigo Tsuwabuki Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 52 10 Şubat 2021 #3 yok haxball oynamak için simetrik natı kapatmalıydım şimdi denyeyim yaptığınızı
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #4 Daigo Tsuwabuki dedi: yok haxball oynamak için simetrik natı kapatmalıydım şimdi denyeyim yaptığınızı Genişletmek için tıkla... Çoğu cihazda Fullcone seçeneği bulunmuyor diye biliyorum. Direk NAT'ı kapatırsanız sorununuzu halledersiniz diye düşünüyorum. NAT genellikle WAN ayarlarında bulunur.
Daigo Tsuwabuki dedi: yok haxball oynamak için simetrik natı kapatmalıydım şimdi denyeyim yaptığınızı Genişletmek için tıkla... Çoğu cihazda Fullcone seçeneği bulunmuyor diye biliyorum. Direk NAT'ı kapatırsanız sorununuzu halledersiniz diye düşünüyorum. NAT genellikle WAN ayarlarında bulunur.
Daigo Tsuwabuki Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 52 10 Şubat 2021 #5 şey modemimde nat değiştirme menüsünü bulamadım yardım eder misiniz
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #6 Daigo Tsuwabuki dedi: şey modemimde nat değiştirme menüsünü bulamadım yardım eder misiniz Eki Görüntüle 874266 Genişletmek için tıkla... Direk kapatırsanız sorununuzu halledersiniz. Kapalı'ya alınca düzelecektir diye düşünüyorum. Bir deneyin hocam.
Daigo Tsuwabuki dedi: şey modemimde nat değiştirme menüsünü bulamadım yardım eder misiniz Eki Görüntüle 874266 Genişletmek için tıkla... Direk kapatırsanız sorununuzu halledersiniz. Kapalı'ya alınca düzelecektir diye düşünüyorum. Bir deneyin hocam.
Daigo Tsuwabuki Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 52 28 Şubat 2021 #7 erengore dedi: Direk kapatırsanız sorununuzu halledersiniz. Kapalı'ya alınca düzelecektir diye düşünüyorum. Bir deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam direk NAT'ı kapadığımda internet tamamen gitti
erengore dedi: Direk kapatırsanız sorununuzu halledersiniz. Kapalı'ya alınca düzelecektir diye düşünüyorum. Bir deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam direk NAT'ı kapadığımda internet tamamen gitti
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #8 Daigo Tsuwabuki dedi: Hocam direk NAT'ı kapadığımda internet tamamen gitti Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Full-Cone NAT seçeneği yoksa maalesef NAT açık kalacak hocam.
Daigo Tsuwabuki dedi: Hocam direk NAT'ı kapadığımda internet tamamen gitti Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Full-Cone NAT seçeneği yoksa maalesef NAT açık kalacak hocam.
Daigo Tsuwabuki Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 52 1 Mart 2021 #9 kötü oldu ya neyse teşekkürler
kaan1235863 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #10 erengore dedi: Doğrudur. Full-cone NAT seçeneği yoksa maalesef NAT açık kalacak hocam. Genişletmek için tıkla... Superonline'de nasıl bulabilirim bu seçeneği?
erengore dedi: Doğrudur. Full-cone NAT seçeneği yoksa maalesef NAT açık kalacak hocam. Genişletmek için tıkla... Superonline'de nasıl bulabilirim bu seçeneği?