Simgeler nasıl varsayılan hale getirilir?

388526

Hectopat
Makaleler
3
Windows'u MacOS'e benzetmeye çalıştım, bazı simge değişiklikleri yaptım. Şu anda da saf Windows haline döndüremiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim, şimdiden teşekkürler.
Örnek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi orijinali güzel siz gidip S3 miniye veya herhangi bir Android'e iOS teması yüklemek gibi olmuş, keşke kalkışmasaydınız Denetim Masası'na gidin belki indirdiğiniz program oradadır.

Her şeyi orijinali güzel siz gidip S3 miniye veya herhangi bir Android'e iOS teması yüklemek gibi olmuş, keşke kalkışmasaydınız Denetim Masası'na gidin belki indirdiğiniz program oradadır.
Tek çözüm Windows 11'i yeniden kurmak gibi görünüyor.

Bunu yapmak için program vs kurduysan 3. parti hangi program bunu yaptıysa Denetim Masası'ndan bakıp kaldır. Belki düzelir.

Bunu yapmak için program vs kurduysan 3. parti hangi program bunu yaptıysa Denetim Masası'ndan bakıp kaldır. Belki düzelir.
Denetim masasından zaten kurduğum programı kaldırmıştım. Neyse, Windows 10 2015 LTSB'ye geri döneyim bari.

Tersinden yapın aşamaları. Bir dahakine de uninstall yönergelerine dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…