SIMGOT EW200 vs. Fiio FD11

Shenzhen artık getirtmiyor mu?

Hocam bu fiyat aralığında en iyisi Simgot EW300 mü? Oyun ve filmlerde güçlü basslar ve rahatsız etmeyen tizler arıyorum da, Zero Blue, 7Hz Zero 2 ve Sonus ile kıyaslarsak?

Şu an Simgot EW300 kullanıyorum bayağı memnunum tavsiye ederim.

Evet FİİO FD11 aldım.

Teknik kısımları biyerlerde okumuşsundur ben deneyimler üzerinden birşeyler yazayım.

Hafif V karaktetli bir kulaklık yani analitik değil ama abartılı değil, hafif böyle sıcak ve zevkli bir müzik deneyimi sunuyor hemde mid ve tizde bozulma olmuyor.

Ses netliği ve Sahne baya iyi.Tizler özellikle kulak yoran şşşş kısmı baya kırpılmış o yüzden kulağı yormuyor ama Bazı zil ve zar sesleri olur onlarda bir tık duymakda zorlanabilirsin belki az geride kalıyor onun harici olumsuz diyeceğim bir kısım yok.

kulaklıklarda özellikle analitik kulaklıklarda bu hava frekansları kulak yoruyor ama bunda öyle değil.

Amacın nötr analatik ses ise fiio ya kıyasla Sımgot ew200 bir tık daha nötr' e yakın gibi duruyor ama kullanıcıları tiz seslerin kulak yorduğundan biraz şikayetçiydi Bende Fiio aldım her iki kulaklığın kullanıcı yorumlarına bakarak.

Sımgot ew300 daha iyi duruyor bu arada alma imkanın varsa öneririm.
Kullandığım kulaklıkda beni memnun ediyor kaset çalar gibi ekolizer ayarlamayacağın şeyler için ben yine analitik bir kulaklık almanı önermem. Tiz kısımlarında hava olarak bahsedilen kısımlar kulağını yorabilir renkli ama detaylı bir kulaklık daha uygun olur gibi.
Hafif renkli olsun diyorsan Fiio' yu önerebilirim bu arada kasetçaların da kalitesi zaten çok iyi değil hatta mp3' e bile kıyasla daha kötüdür buna bakarak almanı öneririm yoksa kulaklığa 90 binde versen pek bi etkisi olmayacak. Çünkü kaset dediğin şeyin en iyi 48db snr veriyor çok fazla gürültü tıs ses demek.
Spotifyden Mp3 dinlesen belki daha iyi müzik deneyimi yaşarsın en azından gürültü oranı çok az olur.
Kaset biraz nostaji seviyorsan iyi de bunun için kulaklığa 3-5 bin vermek anlamsız ara ara bilgisayar, DAP yada telefondan müzik dinlerim diyorsan al ama sadece kaset için gereksiz masraf.

Son düzenleme:
Ben V karakterli olmayan planar öneriyorum. Sesi tam istediğim gibi.
Onlarca oyuncu kulaklığı kullandım, sonunda istediğim sesi buldum.

Ben V karakterli olmayan planar öneriyorum. Sesi tam istediğim gibi.
Onlarca oyuncu kulaklığı kullandım, sonunda istediğim sesi buldum.

Kulak üstü için planar çok iyi ama kulakiçi denediğimde alt frekanslar hiç tatmin etmemişti. Özellikle sub bas diye bişeyi yok abartmıyorum bildiğin yok yani. Bashead olmayan aksine sevmeyen adam için bile Bas sesler az gibi geliyor. Bunun haricinde berrak ve çok güzel bir sürücü tipi. Kafaüstünde ise gayet iyi hatta en iyi sürücü tipidir bence.
Kulak üstü hiç denemedim ama kullananlar yine vurucu olan basların bir tık az olduğunu ama bas performansı iyi olduğunu söylüyorlardı o yüzden iyi dedim kendim denemedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…