Simgot EW200 vs Qoa gimlet Truthear Zero red

Enes.exe

Centipat
Daha fazla  
Yeni IEM arayışımdayım. Daha çok BF1 ve CS2 oynuyorum. Müzik dinlerken yoğun basslardan çok temiz tizler benim için daha önemli. Reddit'te şu modelleri buldum. Aranızda kullanan var mı?

Simgot EW200: 40 USD.
Qoa gimlet: 50 USD.
Truthear Zero red: 60 USD.

Ve bunların yanında ses kartı DAC vs kullanmak şart mı? PC'de BlackShark v2X mobilde AirPods Pro 2 kullanıyorum. Daha önce DAC'sız tangzu waner ve Moondrop chu2 kullandım lakin beni o kadar tatmin etmedi. Pek WoW olmadım. Zero redler çok övülüyor dolar 30ken fiyatı da daha düşükken almak istiyordum ama param yoktu. Şimdi de simgotu buldum. Zero red alınmaya hala değer mi? Aralarında hangisi daha mantıklıdır?

nerdeyse 1 aydır zero red kullanıyorum ilk iem deneyimim ama zamaninda 150tlye aldığım rampage kulaklıkla arasinda pek bi fark göremiyorum ya ekolayzer ayarlarini yapamadim yada abartıldığı gibi bi ürün değil cs2 konusunda da step sesleri bastırıyor silah sesleri ama günlük telefonda kullanmak icin gayet yeterli

hocam type c ile anakarta bağlıyorsunuz değil mi ?

Ew300 bakmanı öneririm. Her şey için kullanıyorum ve waner de adam gibi ses sahnesi, ayrımı falan yok cs oynarken adam nereden geliyor duyamıyorum. Ew300 de her şey net geliyor, ayak seslerini net duyabiliyorum ama zevk alma olayı biraz kendi zevklerine göre değişiyor. Ben mesela müzik dinlemeyi waner studio edition da daha çok seviyorum. Bana Sesler daha temiz geliyor.

Simgot bu fiyat aralıklarında aynı plastik kulak uçlarından veriyor gibi ve çok dandikler. Bu kulaklıkla tek derdim o ama waner in yanında verdiklerini taksam daha iyi ses veriyor o da ayrı bir konu

Zero red kullanmadım ama herkes dac lazım diyor ve oyun için blue olanını öneriyorlar.

Ben ses kartına bağlıyorum ama Aliexpress den 2 dolarlık dacları öneriyorlar ve ses kartından pek farkları yoktu.

Büyük ihtimal haziran gibi yaz indirimi olur çok acele değilse biraz daha bekleyip daha ucuza alabilirsin

Ben direkt kasasın 3, 5mmsine takıyorum.

Hocam kesinlikle 3.5mm i Type-C'ye çevireni alıp takın %100 fark oluşuyor ucuz bir şey çok pahalı değil 10-20 dolar en fazla Apple'ın bile olanını taksanız yine iş görür dünyanın en iyi anakartı dahi olsa ses kartları hepsinin çöp böyle yapın ve IEM kullandığınızı hissedeceksiniz o yüzden bazıları beğenmiyor IEM'leri ya da fark yok görüyor fakat gerçekten çok fark var.

önerdiğiniz fp bir dac var mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…