Simgot EW200 vs Truthear Hexa

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Arkadaşlar gündelik kullanım, genellikle oyun ve müzik ağırlıklı olacak şekilde bir kullanıcı için hangisini önerirsiniz?

1747435222255.png
Hangout Audio grafikleri bu şekilde.

GPT yanıtları ise bu şekilde:

1747435258972.png

Sonuç olarak, hangisini almam daha iyi olur sizce? Kullanan var mıdır bu 2 modelden birini? Önerir misiniz?

Hocam genel olarak olay GPT'nin dediği gibi. Senin ne tarz sevdiğin önemli. Ben basslı müzik dinlemeyi severim mesela.
Hocam tarz hiç fark etmiyor gerçekten. Ben kulaklıkların öneri konularına falan baktım millet hep dinlediği sanatçıları söylüyor ona göre öneri istiyor :) . Ben her türü, her sanatçıyı falan dinlerim. Oyun da bayağı oynarım CS2 falan. Bassları daha iyiymiş EW200'ün.

Hocam tarz hiç fark etmiyor gerçekten. Ben kulaklıkların öneri konularına falan baktım millet hep dinlediği sanatçıları söylüyor ona göre öneri istiyor :). Ben her türü, her sanatçıyı falan dinlerim. Oyun da bayağı oynarım CS2 falan. Bassları daha iyiymiş EW200'ün.

Bassları daha iyi olduğu için oyunda daha önde olabilir. Ve her türlü dinlesen de bir tarafa ağırlık veriyorsundur illaki. Rap tarzında EW300, daha soft pop şarkılarda truthear daha iyi olur diye tahmin ediyorum.

Hocam tarz hiç fark etmiyor gerçekten. Ben kulaklıkların öneri konularına falan baktım millet hep dinlediği sanatçıları söylüyor ona göre öneri istiyor :). Ben her türü, her sanatçıyı falan dinlerim. Oyun da bayağı oynarım CS2 falan. Bassları daha iyiymiş EW200'ün.

EW200'ün bassları iyi değil, tizleri önde.

EW200'ün bassları iyi değil, tizleri önde.
Valla hocam başka bir forumda sorduğumda böyle demişlerdi ben de bilmiyorum.

Siz hangisini önerirsiniz? Benim gerçekten hiçbir bilgim ve fikrim yok kulaklıklar konusunda :). Seçenek sayısını 2'ye kadar düşürdüm sonunda...

İlk mesajımda da belirttim bu durumu, fakat görmedin sanırım. Ben EW300 için konuştum, ama üstteki arkadaş gibi EW200 sananlar olacaktır.

Evet ben EW200 sandım, aynı kulaklıktan bende var ve bassları iyi ama genel olarak tizleri önde. Başka forumlarda EW300'ün bassının daha önde olduğunu görmüştüm bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı