Simgot EW200 vs Truthear Zero Red

malpts

Picopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Selam, 4000TL bütçem var. IEM almayı planlıyorum. Düşündüğüm kulaklıklar bunlar ama 1000TL gibi bir fiyat farkı var. EW200 alıp ekstradan 1200 TL'ye DAC mı almak daha mantıklı olur yoksa direk bütün parayi Zero red e basmak mı daha mantıklı olur? Eğer Zero red alırsam bir süre DAC olmadan kullanacağım. Laptopum ve telefonuma takacagim iyi performans verebilir mi? CS2 oynuyorum aynı zamanda müzik ve film izliyorum. Eğer EW200 daha mantıklı derseniz 1200 TL civarinda bir DAC önerebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
EW200 kullanıyorum yaklaşık 1.5-2 aydır her şeyiyle çok memnunum DAC'a ihtiyacı yok zaten bu kulaklıkları beslemesi kolay. Oyun performansından dolayı almıştım ama müzik performansı da çok iyi kesinlikle. 4000TL civarlarına daha iyisi belki bulunur ama ucuza kapatayım derseniz EW200 biçilmiş kaftan.

Shenzenaudio sitesi üzerinden mi aldınız hocam? Normalde TR üzerinden almayı planliyodum hesaaudio üzerinden 2500tl ye EW200 ama 3200TL ye EW300 bulunuyor shenzenaudioda.EW200 ile EW300 arasında fark çok var mı yoksa direk ucuza mi kapatayım.Shenzhen üzerinde 1800TLye satılıyor şuan EW200 ama geçer mi gecemez mi emin değilim.Siz Shenzhenaudio üzerinden aldıysanız bilgi verirmisiniz?

Shenzenaudio üzerinden aldım ben aldığımda Yunexpress firmasıyla ilgili gümrükte problem vardı benim kargom geri gönderilip 4PX ile sıkıntısız bir şekilde gönderildi şuan durum nedir bilgim yok. EW300 ile arasında fark var ama aradaki fiyata değer mi bilmiyorum, incelemelerine bakıp kendiniz karar vermeniz lazım. Benim tavsiyem EW200 olurdu ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…