Simroll otobüs tableti için USB'deki filmler hangi formatta olmalı?

batmandakiadam12

Centipat
Merhaba bineceğim otobüsdeki koltuk arkası ekran yüksek ihtimalle simroll marka. Ben bu tablette USB ile film izlemek istiyorum ama filmleri MP4 olarak yüklersem açar mı? Ve en fazla kaç çözünürlükte yüklemeliyim?

USB'ni NTFS olarak değil FAT32 olarak formatla, 4Gb sınırın gelecek, x264 v.b codec'lere de güvenme, neredeyse 15 yıllık işlemciler duruyordur, o yüzden DivX v.b 720P kesin çalışacaktır ancak diğerleri çalışmayacaktır.

Hangi firma ve otobüs marka/modeliyle seyahat ettiğini, sonuçları da yazarsın.

Hocam hiçbir şey anlamadım

Hocam hiçbir şey anlamadım

USB'nin dosya sistemini NTFS/exFAT yapma, FAT32 yap, genel her sistem okuyabilir 40 yıllık.
Bu da genel dosya bazında 4Gb sınır demektir 32bit olduğu için. Film dosyan 4Gb'yi geçmemeli.

x264/265 türü donanım destekli kodlamaları (codec) kullanma, DivX Xvid gibi codec'leri kullan - veya o codec'lerde düzenlenmiş eski filmleri bul hatta filmcilere git, zira Simroll'ün kendi içinde kullandığı işlemciler* konusunda bilgimiz yok ve yeterli olacaklarını da sanmıyorum fiyat performans açısından.

Hala anlamadım diyorsan, eh elini altına koyduğun taşın/telefonun içinde arama motorları var, oradan çözebilirsin. Dediğim gibi seyahatini de bizimle değerlendirirsen sevinecek çok kişi olacaktır.

* Aynı şey bizim iha siha miha hiha shiha'larımızın Çin menşeili işlemci yongaları için de geçerli diye düşünmemek için bir sebep yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…