M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 21 Mart 2022 #1 Kendim araştırdım ama eski yamalar var hep ve bir tanesi oyunumu bozdu. Kullanan ya da bilen var mı?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.992 Makaleler 1 Çözümler 562 21 Mart 2022 #2 Oyunun sürümünü yazıp öyle deneyin bir de yama aramayı, güncelliğini yitirmiş oyun için yama bulmak zor.
Oyunun sürümünü yazıp öyle deneyin bir de yama aramayı, güncelliğini yitirmiş oyun için yama bulmak zor.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 21 Mart 2022 #3 Bu var ama trilogy uyumlu mu bilmiyorum: The Sims Trilogy Türkçe Yama Paketi Türkçe Yama Paketi - (Yandex.Disk Link) Virüs Total Sonucu Yamalardan Görüntüler: www.technopat.net
Bu var ama trilogy uyumlu mu bilmiyorum: The Sims Trilogy Türkçe Yama Paketi Türkçe Yama Paketi - (Yandex.Disk Link) Virüs Total Sonucu Yamalardan Görüntüler: www.technopat.net
Osman Nuri23 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.108 Makaleler 2 Çözümler 28 21 Mart 2022 #4 Sims 3'ün yaması sadece ana oyun için olduğunu biliyorum. DLC'lerin çevirisi yoktu. Ondan yamanının sürümü düşük ve uyumsuz olmalı.
Sims 3'ün yaması sadece ana oyun için olduğunu biliyorum. DLC'lerin çevirisi yoktu. Ondan yamanının sürümü düşük ve uyumsuz olmalı.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 22 Mart 2022 #5 GFYT dedi: Oyunun sürümünü yazıp öyle deneyin bir de yama aramayı, güncelliğini yitirmiş oyun için yama bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Steam versiyonu son sürüm.
GFYT dedi: Oyunun sürümünü yazıp öyle deneyin bir de yama aramayı, güncelliğini yitirmiş oyun için yama bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Steam versiyonu son sürüm.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 22 Mart 2022 #7 Silinen üye dedi: Link attım, sorunsuz çalıştı mı? @Muhammet 64 Genişletmek için tıkla... Henüz deneme fırsatım olmadı maalesef. Silinen üye dedi: Link attım, sorunsuz çalıştı mı? @Muhammet 64 Genişletmek için tıkla... Çalıştı ama %100 Türkçe değil. Son düzenleme: 24 Mart 2022
Silinen üye dedi: Link attım, sorunsuz çalıştı mı? @Muhammet 64 Genişletmek için tıkla... Henüz deneme fırsatım olmadı maalesef. Silinen üye dedi: Link attım, sorunsuz çalıştı mı? @Muhammet 64 Genişletmek için tıkla... Çalıştı ama %100 Türkçe değil.