A azzyyy Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ağustos 2022 #1 Merhaba, bende orijinal Sims var ama internetten tekrar indirmek istedim ama açmaya çalıştığım zaman Origin'den güncelleyin gibi bir hata alıp açamıyorum. Silip tekrar denediğimde de. Ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri resim_2022-08-01_172255299.png 55,6 KB · Görüntüleme: 86 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
Merhaba, bende orijinal Sims var ama internetten tekrar indirmek istedim ama açmaya çalıştığım zaman Origin'den güncelleyin gibi bir hata alıp açamıyorum. Silip tekrar denediğimde de. Ne yapmam gerekiyor?
Flıex Centipat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #2 Dosyalar çakışmış olabilir ya korsan olanı kökten silmeniz lazım ya da orijinalini aksi taktirde açılma şansı düşüktür. Artı 0 Eksi
Dosyalar çakışmış olabilir ya korsan olanı kökten silmeniz lazım ya da orijinalini aksi taktirde açılma şansı düşüktür.
KS KS A azzyyy Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ağustos 2022 #3 Flıex dedi: Dosyalar çakışmış olabilir ya korsan olanı kökten silmeniz lazım ya da orijinalini aksi taktirde açılma şansı düşüktür. Genişletmek için tıkla... evet silmeye çalışmıştım ama düzgün silememişim sanırım teşekkürler öyle tekrar deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Flıex dedi: Dosyalar çakışmış olabilir ya korsan olanı kökten silmeniz lazım ya da orijinalini aksi taktirde açılma şansı düşüktür. Genişletmek için tıkla... evet silmeye çalışmıştım ama düzgün silememişim sanırım teşekkürler öyle tekrar deneyeceğim.
Flıex Centipat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #4 azzyyy dedi: Evet silmeye çalışmıştım ama düzgün silememişim sanırım teşekkürler öyle tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler dilerim. Artı 0 Eksi
azzyyy dedi: Evet silmeye çalışmıştım ama düzgün silememişim sanırım teşekkürler öyle tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler dilerim.