S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 27 Mayıs 2021 #11 Emre60Tokat dedi: İninal kart gibi bir şey duymuştum. Paramı ona yatırıp siteden alabilirim. Tabi ailem izin verirse. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı 18 yaşındasın kendine ait kart talep edecek yaşa gelmişsin ve beğendiğin bir şeyi almak için ailene mi danışıyorsun?
Emre60Tokat dedi: İninal kart gibi bir şey duymuştum. Paramı ona yatırıp siteden alabilirim. Tabi ailem izin verirse. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı 18 yaşındasın kendine ait kart talep edecek yaşa gelmişsin ve beğendiğin bir şeyi almak için ailene mi danışıyorsun?
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.326 Çözümler 9 27 Mayıs 2021 #12 Pis yerin üstüne tıkla çıkar temizleme seçeneği. Telefondan hizmetçide tutabilirsin. Telefondan çağırdığın servislerim ücret almadığı bir perk var. O perki alıp evine uşak tut.
Pis yerin üstüne tıkla çıkar temizleme seçeneği. Telefondan hizmetçide tutabilirsin. Telefondan çağırdığın servislerim ücret almadığı bir perk var. O perki alıp evine uşak tut.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2021 #13 Emre60Tokat dedi: ininal Kart gibi bir şey duymuştum. Paramı ona yatırıp siteden alabilirim. Tabi ailem izin verirse. Genişletmek için tıkla... Hocam reşitsiniz zaten. Ailenizden neden izin ihtiyacı duyuyorsunuz ki?
Emre60Tokat dedi: ininal Kart gibi bir şey duymuştum. Paramı ona yatırıp siteden alabilirim. Tabi ailem izin verirse. Genişletmek için tıkla... Hocam reşitsiniz zaten. Ailenizden neden izin ihtiyacı duyuyorsunuz ki?