T TahaSenturk Centipat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 171 19 Temmuz 2020 #1 Merhaba, bilgisayarımda Sims 4 yüklü. Ancak eski sürümü yüklü. İndirmek istediğim Full oyun değil. Sadece en son sürümü oyunun içine atmak istiyorum. Yapılır mı? Yapılırsa nasıl yapılır?
Merhaba, bilgisayarımda Sims 4 yüklü. Ancak eski sürümü yüklü. İndirmek istediğim Full oyun değil. Sadece en son sürümü oyunun içine atmak istiyorum. Yapılır mı? Yapılırsa nasıl yapılır?
Furkan45 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 1.205 Çözümler 3 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 19 Temmuz 2020 #2 Benim bildiğim Steam'dan değilse güncelleme yapmak için yeni versiyonu baştan indirmen gerek. Artı 0 Eksi
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 19 Temmuz 2020 #3 Oyunun orijinal olmadığı hissi var içimde. Yoksa EA'nın toplu oyun arayüzü(adını hatırlamıyorum şu an) ile güncellenmesi gerek. Artı 0 Eksi
Oyunun orijinal olmadığı hissi var içimde. Yoksa EA'nın toplu oyun arayüzü(adını hatırlamıyorum şu an) ile güncellenmesi gerek.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.018 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 19 Temmuz 2020 #4 Korsana destek yok maalesef. Kastınız buysa tabii. Oyunu satın mı aldınız yoksa internetten mi indirdiniz ona göre cevap verelim. Artı 0 Eksi
Korsana destek yok maalesef. Kastınız buysa tabii. Oyunu satın mı aldınız yoksa internetten mi indirdiniz ona göre cevap verelim.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 19 Temmuz 2020 #5 Originden ya da Steam'den oyunu güncelleyin. Artı 0 Eksi
KS KS T TahaSenturk Centipat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 171 19 Temmuz 2020 #6 Oyunu CD'den yükledim beyler pek bilgim yok orijinal mi korsan mı. Ben bunu parayla aldım nasıl güncelleyeceğimi soruyorum sadece. Artı 0 Eksi
Oyunu CD'den yükledim beyler pek bilgim yok orijinal mi korsan mı. Ben bunu parayla aldım nasıl güncelleyeceğimi soruyorum sadece.