Robin200754 Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Sims 4'ü Steam'den indirdim daha yeni. Nasıl Türkçe yama indirip kurabilirim. Son düzenleme: 28 Ocak 2023
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #2 The Sims 4: Türkçe Yama Çıktı! Türkçe The Sims 4! Tüm Eklenti ve Eşya Paketleri Dahil![Get to Work, Get Together) | Sim Dünyası ~ The Sims 4 & The Sims 3 Haberleri, Rehberleri, İncelemeleri The Sims 4: Türkçe Yama Çıktı! Türkçe The Sims 4! Tüm Eklenti ve Eşya Paketleri Dahil![Get to Work, Get Together) www.simdunyasi.com Artı 0 Eksi
The Sims 4: Türkçe Yama Çıktı! Türkçe The Sims 4! Tüm Eklenti ve Eşya Paketleri Dahil![Get to Work, Get Together) | Sim Dünyası ~ The Sims 4 & The Sims 3 Haberleri, Rehberleri, İncelemeleri The Sims 4: Türkçe Yama Çıktı! Türkçe The Sims 4! Tüm Eklenti ve Eşya Paketleri Dahil![Get to Work, Get Together) www.simdunyasi.com
KS KS Robin200754 Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #3 Deutschtay dedi: The Sims 4: Türkçe Yama Çıktı! Türkçe The Sims 4! Tüm Eklenti ve Eşya Paketleri Dahil![Get to Work, Get Together) | Sim Dünyası ~ The Sims 4 & The Sims 3 Haberleri, Rehberleri, İncelemeleri The Sims 4: Türkçe Yama Çıktı! Türkçe The Sims 4! Tüm Eklenti ve Eşya Paketleri Dahil![Get to Work, Get Together) www.simdunyasi.com Genişletmek için tıkla... Oyunu 17 saat oynadım ve çok kötü yine de attığınız için sağ olun ben Sims 2'den devam. Artı 0 Eksi
Deutschtay dedi: The Sims 4: Türkçe Yama Çıktı! Türkçe The Sims 4! Tüm Eklenti ve Eşya Paketleri Dahil![Get to Work, Get Together) | Sim Dünyası ~ The Sims 4 & The Sims 3 Haberleri, Rehberleri, İncelemeleri The Sims 4: Türkçe Yama Çıktı! Türkçe The Sims 4! Tüm Eklenti ve Eşya Paketleri Dahil![Get to Work, Get Together) www.simdunyasi.com Genişletmek için tıkla... Oyunu 17 saat oynadım ve çok kötü yine de attığınız için sağ olun ben Sims 2'den devam.